[BIZTPOL] Szíriai helyzet

Én inkább azt hiszem nem véletlenül meg kezdődött Trump terelése . Ha ostoba hagyja magát és megbukik. Ja és közben etetik észak koreával is.Majd meglátjuk. Mindendi nyugodjon meg a ......... ba.

Az USA nem fogadja el az orosz magyarázatot a gáztámadásról. Az amerikai hírszerzés szerint a szír légierő vetett be ideggázt. Moszkva szerint a gáz egy eltalált fegyverraktárból származott. Washington szerint az orosz magyarázat nem hiteles.
http://www.reuters.com/article/us-mideast-crisis-syria-idlib-idUSKBN1770YU?il=0
Nekem is van egy véleményem.
Abból látszik mekkora hamis zászlós cirkusz folyik,hogy megtiszteltél minket ezen a fórumon ;)

C8qlJN6XYAEm42M.jpg:large

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Mutogatja a képeket mint anno Colin Powell az iraki tomegpusztíto fegyverekrol.

Nagy hazugság és provokáció ez a "demokratikus" terroristák és támogatóik részérol.

Itt vagyunk egy haditech oldalon, és senki sem ismeri föl a fegyvert, aminek a maradványait a papírálarcos csóka mutogatta.

• Tetszik
Reactions: tomippo
Tegnap nézegettem ennek a pofinak a twitterét, márc. 25-ig visszamenően. Már akkor(!) rendszeres szarin támadásokról írt és felszerelést kért, védőruhát, maszkot. Tegnap volt ott egy 10 perces film a mostani áldozatokról, meg persze arról, hogy védőfelszerelésként legfeljebb a pormaszk tűnik fel. Ők jól bírják.

• Tetszik
Reactions: szegcsab
Előrelépés a tabkai fronton, úgy látszik erősítést kapott az SDF vagy totál szétbombázták az őket több oldalról támadó IÁ-t.
C8mw2zCW0AI5Gfs.jpg:large

Egy friss film a tabkai gátról, ami állítólag teljesen ép. A déli torony ablakán látszik az égésnyom, ez a hitelesítő arra, hogy nem régi a felvétel.
Ugyanakkor nem adnak közelebbi képet.

Tabka mellet Safsahaf-nál az SDF ma 4 autóbombát lőtt ki.

• Tetszik
Reactions: fishbed
"Itt vagyunk egy haditech oldalon, és senki sem ismeri föl a fegyvert, aminek a maradványait a papírálarcos csóka mutogatta."
Szerintem olyan mint egy házilag készített csőbomba.(IED)