Szu-27 / Szu-30 / Szu-33 / Szu-35 Flanker (Szuhoj)

Roni

Akkor ezek szerint aki F-15SA-t vesz az vissza megy a 70's évekbe, aki SH-t vesz az meg a 90's évekbe? :rolleyes:

https://sputniknews.com/military/201706191054760141-uae-russia-planes-su35/

Több tucat szu-35 ? Látom ott is elment a józan ész :(
Vissza mennek a 80-asévek technikához ?:oops:
Roni, azért ne told már fullba... A '80-as évkben ESA radar egyedül csak a MiG-31-en volt, de az hírből nem hallott a többfeladatúságról és SAR radar üzemmódról és PGM-ről, meg MAWS-ról sem...

Ez más kérdés, hogy Block 60 mellé minek Szu-35...
Vontatott csali...
AESA radar...
AIM-120C-5/7...
MAWS...

Semmit nem tud a Szu-35, amit ne tudna a Block 60. Nagyobb, emiatt több fegyverzet fér rá, de a többi téren...

Azért veszik, mert kell az oroszok (legalább hallgatólagos) támogatása vagy minimum semlegessége Katar ellen. Na meg két lábon állni sem rossz, mert a block 60 alkatrészellátása egy óra alatt elfogy, ha valamiért úgy fúj a szél.

• Tetszik
Reactions: fip7 and gacsat
Én azt mondanám óvatosabban , az oroszok mindig a célszerűséget ötvözték a tektonikájukban, biztos van megoldásuk a helyzetre aztán lesz meglepi.

Azért veszik, mert kell az oroszok (legalább hallgatólagos) támogatása vagy minimum semlegessége Katar ellen. Na meg két lábon állni sem rossz, mert a block 60 alkatrészellátása egy óra alatt elfogy, ha valamiért úgy fúj a szél.
Nem értem, hogy szerintetek ez az orosz eszközzel miért nem történhet meg... Valahogy mindig csak a nyugati gépeknél lehet elvágni a supportot, pedig az orosz is pont úgy mondhat nemet... A gázt is elzárták már...

Nem értem, hogy szerintetek ez az orosz eszközzel miért nem történhet meg... Valahogy mindig csak a nyugati gépeknél lehet elvágni a supportot, pedig az orosz is pont úgy mondhat nemet... A gázt is elzárták már...
Nem írtam, hogy nem történhet meg, de kevesebb rá a példa, jóval kevesebbszer használják zsarolóeszközként ezt a módszert.

De nem a '80-as évekbe...

Amyennyi hiányosságot felsorolunk a szu-35 szemben egy f-16block 60 javára hááááát ott van az 80-as évek. :confused:
Már csak azért is mert a 80 évek végén ott volt a TGP a f-15 hasa alatt akkor gondolkodjunk már el a dolgokon.

Nálam kibaxottul leszerepelt az orosz légerő a Szíriában. :confused:

Amyennyi hiányosságot felsorolunk a szu-35 szemben egy f-16block 60 javára hááááát ott van az 80-as évek. :confused:
Már csak azért is mert a 80 évek végén ott volt a TGP a f-15 hasa alatt akkor gondolkodjunk már el a dolgokon.

Nálam kibaxottul leszerepelt az orosz légerő a Szíriában. :confused:
Roni, nem tudom, hogy mit szedsz, de szerintem erős lehet és le kellene szokni róla...

Az első TGP rendszer a LANTIRN volt, ami valójában a FLIR+TFR és a TGP konténer kettősből állt. Apró hiba, hogy 1991-ben olyan kevés volt ezekből, hogy az SV alatt minden negyedik F-15E alá jutott belőle egy darab TGP.

Eredetileg a Block 40/42-nek szánták - nem véletlenül más a HUD azon, oda lehet felvetíteni a FLIR képét - azok asszem nem is repültek vele a SV alatt...
A LANTIRN felbontása mai szemmel megmosolyogtató.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: fishbed
Vagy csak simán átvernek, mint amikor Algériának "új" 29-eseket adtak el 20+ éves használt főadarbokkal...
A 30 éves "új" román F-16 ennél mennyivel jobb? Ok, szóltak róla, hogy régi szar amit rátok sózunk egy kamion pénzért, de ez nem fiatalítja meg.
Visszatérve, itt a szupportról volt szó, ami lényegesebb mint maga a gép kora, mert egy F-35-öst is hamar földre lehetne kényszeríteni, ha a gyorsan kopó alkatrészekből megszűnne az ellátás vagy a spéci kenőolajokból nem szállítanának.

A 30 éves "új" román F-16 ennél mennyivel jobb? Ok, szóltak róla, hogy régi szar amit rátok sózunk egy kamion pénzért, de ez nem fiatalítja meg.
Joker, te most tényleg ennyire hülye és ostoba vagy...?
  1. Algéria új SzMT-ket kért.
  2. Kapott használt SzMT-t, amiről az orosz titkolni próbálta, hogy nem az...
A román F-16 AM (MLU) gépeknél szó nincs errő, talán az F-16.net-en talán még a repórájuk is fent van... Nem úgy adták el, hogy új gép áron az használt gépet.

• Tetszik
Reactions: therob
Hülye és ostoba a jó édes anyád, hogy nem vert a fahoz amikor megszülettél.
Látom nem sikerül megérteni.

Algéria 0 órás új 29-es kér, fizet érte új gép árat kap érte régi szarral összerakott gépeket...
Románia használt F-16 AM gépeket vesz, fizet érte használt árat. Melleslege az MLU több téren többet tud, mint az SzMT...

Ha majd sikerül a kettő közötti difit megérteni és nem összemosni hazudozva, akkor gyere vissza....

• Tetszik
Reactions: borisz and endre