Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Roni, azért ne told már fullba... A '80-as évkben ESA radar egyedül csak a MiG-31-en volt, de az hírből nem hallott a többfeladatúságról és SAR radar üzemmódról és PGM-ről, meg MAWS-ról sem...https://sputniknews.com/military/201706191054760141-uae-russia-planes-su35/
Több tucat szu-35 ? Látom ott is elment a józan ész
Vissza mennek a 80-asévek technikához ?
Roni, azért ne told már fullba.
Nagyobb, emiatt több fegyverzet fér rá
De nem a '80-as évekbe...Azért mert visszalépés a szu-35 az f-16 block 60 képest
Nem értem, hogy szerintetek ez az orosz eszközzel miért nem történhet meg... Valahogy mindig csak a nyugati gépeknél lehet elvágni a supportot, pedig az orosz is pont úgy mondhat nemet... A gázt is elzárták már...Azért veszik, mert kell az oroszok (legalább hallgatólagos) támogatása vagy minimum semlegessége Katar ellen. Na meg két lábon állni sem rossz, mert a block 60 alkatrészellátása egy óra alatt elfogy, ha valamiért úgy fúj a szél.
Nem írtam, hogy nem történhet meg, de kevesebb rá a példa, jóval kevesebbszer használják zsarolóeszközként ezt a módszert.Nem értem, hogy szerintetek ez az orosz eszközzel miért nem történhet meg... Valahogy mindig csak a nyugati gépeknél lehet elvágni a supportot, pedig az orosz is pont úgy mondhat nemet... A gázt is elzárták már...
De nem a '80-as évekbe...
Vagy csak simán átvernek, mint amikor Algériának "új" 29-eseket adtak el 20+ éves használt főadarbokkal...Nem írtam, hogy nem történhet meg, de kevesebb rá a példa, jóval kevesebbszer használják zsarolóeszközként ezt a módszert.
Roni, nem tudom, hogy mit szedsz, de szerintem erős lehet és le kellene szokni róla...Amyennyi hiányosságot felsorolunk a szu-35 szemben egy f-16block 60 javára hááááát ott van az 80-as évek.
Már csak azért is mert a 80 évek végén ott volt a TGP a f-15 hasa alatt akkor gondolkodjunk már el a dolgokon.
Nálam kibaxottul leszerepelt az orosz légerő a Szíriában.
A 30 éves "új" román F-16 ennél mennyivel jobb? Ok, szóltak róla, hogy régi szar amit rátok sózunk egy kamion pénzért, de ez nem fiatalítja meg.Vagy csak simán átvernek, mint amikor Algériának "új" 29-eseket adtak el 20+ éves használt főadarbokkal...
Joker, te most tényleg ennyire hülye és ostoba vagy...?A 30 éves "új" román F-16 ennél mennyivel jobb? Ok, szóltak róla, hogy régi szar amit rátok sózunk egy kamion pénzért, de ez nem fiatalítja meg.
Látom nem sikerül megérteni.Hülye és ostoba a jó édes anyád, hogy nem vert a fahoz amikor megszülettél.