Nekem elég határozottan úgy tűnik, hogy ez a cikk NEM a szíriai kurdok függetlenségéről szól.
Nekem elég határozottan úgy tűnik, hogy ez a cikk NEM a szíriai kurdok függetlenségéről szól.
... Oroszokra nem számíthat, azok a szaudi beavatkozás hírére is hazamenekültek, és a Tomahawkokat se bírja a szervezetük.
pont az látszik, hogy hazamenekültek...
Ostoba.2 hallott szír katona a tegnapi akciójuk eredménye

Nem kérdés a szíriai kurdok függetlensége, és ez addig biztosítva is lesz amíg Amerika a földjeiken ül. Iraki kurd helyzet problémás mert az iraki kormány USA szövetséges, ugyanakkor ez nem mondható el Assadról. Ha Assad nekiesik a kurdoknak akkor egy olyan szervezetnek esik neki amit amerika nyíltabban támogat. Ráadásul a kurdok előáldozó szűzlánykákként vannak eladva immáron 30 éve úgyhogy kormányfüggetlenül évtizedekre lehet nyomni a supportot Washingtonból.
Assad Kurdisztánt már elveszítette. Oroszokra nem számíthat, azok a szaudi beavatkozás hírére is hazamenekültek, és a Tomahawkokat se bírja a szervezetük.
Még évek vannak hátra így is hogy véglegesen eldöntse a területi vitáját a szunnita szírekkel.
pont az látszik, hogy hazamenekültek...
Ostoba.

Akkor a segítségedet kérem. Jelöld meg a vonatkozó rész(eke)t.De, mi több, leginkább a szíriai kurdokról szól!
Az TOW rakéta meg a fán terem mi?![]()

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..