Nah, én meg már azt hittem placebo.Konkrétan okádtam a szegedi víztől. Aztán máskor ásványvíz...semmi gond. Na mondom biztos hisztis vagyok. Újabb alkalom, megint ittam...megint okádás. Vízműs ismerősöm palackozott vizet javasol...ő is azt issza![]()

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nah, én meg már azt hittem placebo.Konkrétan okádtam a szegedi víztől. Aztán máskor ásványvíz...semmi gond. Na mondom biztos hisztis vagyok. Újabb alkalom, megint ittam...megint okádás. Vízműs ismerősöm palackozott vizet javasol...ő is azt issza![]()
Konkrétan okádtam a szegedi víztől. Aztán máskor ásványvíz...semmi gond. Na mondom biztos hisztis vagyok. Újabb alkalom, megint ittam...megint okádás. Vízműs ismerősöm palackozott vizet javasol...ő is azt issza![]()
Nálunk is ez van, túl mélyre fúrtak, 200m körül nálunk már ez jön fel, van is egy rakás gyógyfürdő a közelben. Na de kinek van házi termál fürdője? Egy rahedli ember ezért fizet meg wellneszezik. amúgy a kutam veri a csapi vizet, tavasztól őszig azt használom, az nem thermál. Meg ugye nem is nagyon iszok vizet.Szegeden társasházban a meleg vizem büdös volt, mint a termál víz, és ha ittam megfájdult tőle fejem.
A hideg víztől is fajt a fejem és annak is volt valami enyhe szaga. Amikor kihívtam a vizest, az levett egy kis vizet a labornak majd két hét után mondták hogy nincs a víznek semmi baja. De akkor miért fájt a fejem tőle? Miért volt szaga?
Mondjuk a szomszédoknak nem volt ilyen baja, csak nálunk, de akkor is. Ha már ilyen érezhetően baj van a vízzel azt miért nem mutatja ki a labor?
Vigyázni kellene az ilyen jellegű premisszákkal....MeeToo - Most kéne leállni, nem minden férfi Weinstein
https://888.hu/article-meetoo-most-kene-leallni-nem-minden-ferfi-weinstein
„Ha hozzáadjuk a klímaváltozást a már meglévő gazdasági, társadalmi és politikai feszültségekhez, az erőszakhoz vezet, és olyan konfliktusokhoz, amiknek katasztrofális lesz a következménye.”
Erről Steve Trent, a Environmental Justice Foundation (Környezeti Igazság Alapítvány) vezetője beszélt a Guardiannak. Az alapítvány legújabb kutatásában magas rangú amerikai katonai vezetők, biztonságpolitikai szakértők és tudósok írnak arról, hogy a mostani menekültválság eltörpül majd a következő évtized migrációs nyomásához képest.
A tanulmány azzal számol, hogy Afrikában a felmelegedés, és az azt kísérő szárazság miatt több tízmillió embernek kell majd elhagynia az otthonát, ők pedig valószínűleg Európa felé veszik az irányt.
A kutatás megemlíti, amiről már a 444-en is írtunk, hogy a szír polgárháború kitörésében is lehetett szerepe a klímaváltozásnak, és a nyomában járó éhínségnek.
Az EFJ azt szeretné, ha a világ országai új jogi keretrendszert dolgoznának ki a klímamenekültek védelmében, akik szerintük a legszegényebb és leginkább rászoruló emberek lesznek a világon.
????????
hogymivan??????
Tálas Péter szerint az elmúlt évek európai terrorcselekményeinek elkövetői kisebb számban kerültek ki az újonnan érkezett bevándorlók közül, a többségük olyan ember volt, aki sokkal régebben érkezett, vagy már Európában nőtt fel. Tálas szerint ezekért az emberekért az európaiak a felelősek.
“12 évig jártak európai szocializációs intézményekbe, óvodába, iskolába, és azt nem tudták nekik elmagyarázni, hogy ne robbantsd fel a metrót” - mondta.
https://444.hu/2017/11/08/el-kell-magyaraznunk-a-menekulteknek-hogy-ne-robbantsak-fel-a-metrot
“12 évig jártak európai szocializációs intézményekbe, óvodába, iskolába, és azt nem tudták nekik elmagyarázni, hogy ne robbantsd fel a metrót” - mondta.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..