mi az a pingvin?Túl sok ott a pingvin, és baromira szigorúak az építési előírások.
TEl-Aviv a bulis hely.
mi az a pingvin?Túl sok ott a pingvin, és baromira szigorúak az építési előírások.
TEl-Aviv a bulis hely.
Találós kérdés: Na mi az amit a nőknek az iszlám előírás szerint hordani kellmi az a pingvin?

Megjegyzem, hogy a debreceni század majdnem feltöltődött a jelentkezési számokat tekintve, így a Debreceni Egyetem diákjainak külön egyetemi század kerül felállításra. A kiképzésünk egybe lesz nyáron, a vizsgaidőszakon kívűl.Na most lehet tippelni hogy tényleg az ezredik vagy csak ő is egy "PR" önkéntes.
Megj: Nálunk a létszám december 11 körül lesz meg 8? talán 10-12 fő?
"uborka"?Találós kérdés: Na mi az amit a nőknek az iszlám előírás szerint hordani kell![]()

Ha mondjuk én le vagyok százalékolva, van értelme vajon jelentkezni? Vagy teljesen esélytelen?Megjegyzem, hogy a debreceni század majdnem feltöltődött a jelentkezési számokat tekintve, így a Debreceni Egyetem diákjainak külön egyetemi század kerül felállításra. A kiképzésünk egybe lesz nyáron, a vizsgaidőszakon kívűl.
Na ez már jó hír!Megjegyzem, hogy a debreceni század majdnem feltöltődött a jelentkezési számokat tekintve, így a Debreceni Egyetem diákjainak külön egyetemi század kerül felállításra. A kiképzésünk egybe lesz nyáron, a vizsgaidőszakon kívűl.
Ja, tenyleg, koszi.Találós kérdés: Na mi az amit a nőknek az iszlám előírás szerint hordani kell![]()

Állítólag van, ha képes vagy mozogni. Van aki vassal a lábában, vagy problémamenteses összeforrt gerinctöréssel megy.Ha mondjuk én le vagyok százalékolva, van értelme vajon jelentkezni? Vagy teljesen esélytelen?
Oh.. azzal szerencsére nincs gondom, csak volt nemi sejtburjánzásom egy kis áttéttel, s egy elég szép nagy műtétem, de ezek szerint akkor még van remény...Állítólag van, ha képes vagy mozogni. Van aki vassal a lábában, vagy problémamenteses összeforrt gerinctöréssel megy.
Ha gyogyult vagy akkor az mar a mult. 1-2 evbe beletelik mire ki lehet jelenteni, de par kontrollvizsgalat es negativ eredmeny utan mehetsz szabadon amerre akarsz.Oh.. azzal szerencsére nincs gondom, csak volt nemi sejtburjánzásom egy kis áttéttel, s egy elég szép nagy műtétem, de ezek szerint akkor még van remény...

Oh.. azzal szerencsére nincs gondom, csak volt nemi sejtburjánzásom egy kis áttéttel, s egy elég szép nagy műtétem, de ezek szerint akkor még van remény...
Ha mondjuk én le vagyok százalékolva, van értelme vajon jelentkezni? Vagy teljesen esélytelen?
) Hozzáteszem nem ha nem hanyagolja el az ember magát bármilyen műtét után,sztem ha kisebb mértékben is de ugyanolyan életet élhet előtte mint utána. Én pl okárét ha nem is minden nap a munka miatt de két három kört lefutok a háztömbek között. Egy kör kb 400-450 méter. Jó teszt a keringésnek Egyébként saját tapasztalatom de szerintem a többieké is. Aki sportol vagy nagy arányú fizikai megterhelés pl nehéz munka éri a testét,szervezetét az előbb utóbb megmutatja a fogát az emberen.Sérv,kopás stb formában. Elég ha csak szétnézzünk az ismeretségi körünkben. A fater 15 évig tekézett versenyszerűen. Meg is látszott a térdén rendesen.
Erről a II. típusú orvosi alkalmasságiról tudtok kicsit többet?Ha ÖTT akarsz lenni akkor nyugodtan. Oda a II. tipusú orvosi alkalmassági kell, annak meg bőven megfelelsz!
Volt akit operált térddel vettek fel.
Erről a II. típusú orvosi alkalmasságiról tudtok kicsit többet?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..