[BIZTPOL] Szíriai helyzet

200! légicsapás az elmúlt 48 órában csak,hogy tudják a tetvek ki van otthon...
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

A tetvek szóval is óvatosan. Egyrészt sértő a hozzájuk képest aranyos kis állatkákat ezekhez hasonlítani, másrészt olyan mint a férgek szó, ami bevonzhat ide valami felesleges ejnye- bejnyét... :)

https://vk.com/syriantube?w=wall-55849790_226549
F27amHSQR3I.jpg

• Tetszik
Reactions: fishbed
Azert a kurdok is ellovoldozik az ATGM-jeiket mindenfele hulyesegre...

Afrin. A "NAGY" harcosok és Leo -2 akcióban

Elnezve a felveteleket, nem csak ezt. Biztosan nincs a kurdoknak 82 AV juk. Ilyenkor lehet latni, h az a regi szar fegyver milyen hasznos kis cucc. (lenne) ;)

Két drónvideó a törököktől, ugyanazt a területet mutatják. Az elsőben egy török aknamentesítő jármű lő egyet a kurd állásokra, a másodikban egy Leo takarít. A második videónak van fullHD verziója is, de az elég méretesre sikerült (366MB!).

a második jobb minőségben

http://www.trthaber.com/dosyalar/videolar/3b7775474667ce1393c70cd3f77c63d1.mp4

Ezek, azért kemény szavak TO felé

• Tetszik
Reactions: fishbed
Persze es a csillamponi epp repkedett a hatterbe... Nem kell szepizeni szerintem eggyik oldalon harcolo onkenteseket.

Olni mentek oda. Onos erdekukbol. Nem szivbeli josagbol vagy a minden felett allo igazsagossagert.

Lehet sokaknak nem tetszik de ez van
Na ez azért baromira nem igaz. Az eszmeiség is sokban hozzátesz. Ha nem egy puhány fotelharcos lennék 40 évvel mögöttem, bizony én is mennék segíteni a kurdoknak. Már csak az ISIS elleni harcuk és a szerintem vélt igazuk miatt, hogy végre legyen saját hazájuk, és ne mindenhol ők játszák a lószar szerepét amibe simán bele lehet rúgni.

• Tetszik
Reactions: szegcsab
Párbeszéd?

-Ha a törökök összekapnak az oroszokkal, akkor az a NATO többi tagját bevonja a konfliktusba Oo ellen? KI lenne erre hajlandó kardigánért? Csakhogy akkor meg bomlik a NATO, mert az alapelv nincs betartva - Oo win.
-Ha a törökök összekapnak az USA egységeivel, akkor TO ki lesz dobva a NATObol? - Oo win.
Vagy nem? Feladom - ez nekem már túl zavaros.

-Ha a törökök összekapnak az oroszokkal, akkor az a NATO többi tagját bevonja a konfliktusba Oo ellen? KI lenne erre hajlandó kardigánért? Csakhogy akkor meg bomlik a NATO, mert az alapelv nincs betartva - Oo win.
-Ha a törökök összekapnak az USA egységeivel, akkor TO ki lesz dobva a NATObol? - Oo win.

Csak ha az Oroszok támadnák meg a törököket otthon/török területen,akkor kell a natonak beavatkozni. Ha máshol beleállna kardigán az Oroszokba,az az ő bulija lenne,órákkal Szu bombázó lelövése után már a fehér ház,vagy a nato,nem emlékszem biztosan,ki is adta a hivatalos álláspontot,hogy ez kardigán bulija,oldja meg.

az 5-ös cikkely csak megtámadott ország esetében lép érvénybe ez jelen esetben nem áll fenn hiszen törökország a támadó fél keveredjen bárkivel is konfliktusba szír területen.