Beszélgető

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

sirdavegd

Well-Known Member
2016. január 5.
1 272
2 093
113
Ja, ha Ádám és Évától kezded...

  • A cartridge-ok anno nem tudom, hogy milyen technikát használtak, de gyorsabbak voltak a floppy vagy kazettánál és nagyobb tárhelyük volt. Ennek ellenére szó nem volt lenyomásról, párhuzamosan létezett a C64-en ez. A konzolok használtak cartridge másolásvédelmi okokból főleg. (Meg a japók a fejlesztői hardver és piac kontroll miatt, lásd Vakondok 4.)
  • Aztán a vinyók lenyomták ezeket. A '90-es évek elején 200-300 MB-os vinyó nyugaton megfizethető volt. 1995/96 táján itthon is 200-400 MB tája volt. (Nekünk 280 MB-os volt az első PC-nk vinyója 1995 végén.) Már a '80-as években is a 20 MB-os vinyókkal megoldható volt, hogy lemezek nélkül dolgozzon a legtöbb ember a saját gépén, csak adatok mozgatására kellett két gép között.
  • A 90-es évek levégéig itthon a DVD-k kapacitása összemérhető volt a vinyókéval. A 2-3 GB-os vinyók eljövetelével kezdtek a DVD-t hanyatlásnak indulni.
  • Itthon 2004-ben láttam először USBs memórát, 32 MB-os volt. Egy évvel később cimbimnek már 256 MB-os volt egész emberi áron. 2005/06 táján a DVD-t sokszor leváltotta az USB, mert igen ritkán kellett 4GB adatot mozgatni, néhány száz MB-ot már USB-n kellett mozgani.
  • Mire eljött az BR és HD-DVD csata addigra kb. már látszott - legalábbis nekem - hogy értelmetlen az egész. 2006 nyarán indult a BR olvasó, ára a csillagos egekben. 2010/11-ben emberi áron lehetett már 8GB-os USB-t venni. Meszeltek az egésznek ott. Én DVD-t saját célra utoljára valamikor 2007 táján írhattam... Ajándékba adott dolgok miatt írtam más számára csak néhány lemezt azóta. Még az is egyszerűbb volt, hogy szerelgetni ki-be vinyót jupereléssel. (SATA korszak óta azt sem kellett.)
  • Az Internet meg semmit sem nyomott le. Aki felhőben tárolja adatait, az meg is érdemli. Ha éppen nincs net, akkor nem férek hozzá. Remek. Vagy, ha tárhely állt fejre. Nekem is van a tárhelyemen 50 GB tája, de az 100%-ban azért, mert megosztás céljából van fent, nem tárolásra.
Felhőnek a gépek közötti mozgás esetén van értelme, vagy ha meg kell osztani tartalmat.
Továbbá Steam, Netflix, Spotify is egy isten áldása. A Steam pont azért, mert nem kell boltba futkorászni, patchelgetni, csak megnyomod és hajrá. A Netflix esetében inkább kínálati problémák vannak.
 

sirdavegd

Well-Known Member
2016. január 5.
1 272
2 093
113
Nálunk is ez kellene!!!
Minek a gyereknek az iskolában mobil, ha baj van a tanár úgy is felhívja a szülőt.

Erről jut eszembe, hogy a kilencvenes évek elején, egy képeslapot küldtem a szülőknek, aztán annyi. Most meg az megy a gyerekeknél, hogy a táborban a gyereket a szülő naponta többször is felhívja...., hogy "jaj Istenem megcsípett a szúnyog? Bárcsak vittél volna Fenistil gélt. Meg a TÖBBI AGGÓDÓ KÉRDÉS. néha az az érzésem, hogy a szülő szándékosan csinál elkényeztetett buta gyereket a csemetéjéből.

http://nemzedek.mandiner.hu/cikk/20180307_kitiltjak_a_francia_iskolakbol_a_mobiltelefonokat
Jó, hát amikor Pistike már a kis lábain se tud elmenni iskolába, mert oda is autóval kell vinni, akkor a digitális póráz már annyira nem meglepő.
Ez kb ugyanaz, mint amikor egyes kollégák azon hisztiznek, hogy nem válaszoltam a levelükre. Igaz, a levél szombat este 10-kor jött hót irreleváns témában, hétfőn meg 10-től 8-ig órám van. De bizonyára a képzeletükben járó motorral, a billentyűzet fölött remegve várom, hogy kapjak már valami levelet. :confused:
 

blitzkrieg

Well-Known Member
2015. február 10.
5 503
5 632
113
Jó, hát amikor Pistike már a kis lábain se tud elmenni iskolába, mert oda is autóval kell vinni, akkor a digitális póráz már annyira nem meglepő.
Ez kb ugyanaz, mint amikor egyes kollégák azon hisztiznek, hogy nem válaszoltam a levelükre. Igaz, a levél szombat este 10-kor jött hót irreleváns témában, hétfőn meg 10-től 8-ig órám van. De bizonyára a képzeletükben járó motorral, a billentyűzet fölött remegve várom, hogy kapjak már valami levelet. :confused:

Nem is tudom, hogy lehetsz még életben állandóan bekapcsolt internet és emailértesítő nélkül. :p
 

blitzkrieg

Well-Known Member
2015. február 10.
5 503
5 632
113
Csak, hogy ne mindig negatívumokat írjunk a magyar egészségügyről. :)

https://index.hu/kulfold/2018/03/05...jak_szet_a_fejuknel_osszenott_sziami_ikreket/

Egy magyar orvoscsapat, dr. Csókay András, dr.Pataki Gergely és dr. Hudák István vállalkozott egyedül arra a nagy kockázatú, többlépcsős beavatkozásra, hogy szétválasztanak egy bangladesi sziámi ikerpárt - írja a Blikk. A lap szerint az első, legveszélyesebb műtétet a napokban hajtották végre.

Az ikerpár, Rabia és Rukiya épp olyanok, mint bármelyik kétéves gyermek: járnak, mosolyognak, kommunikálnak a külvilággal, csak épp a koponyájuknál összenőttek, és bár az agyuk külön-külön kifejlődött, az agykéreg összetapadt - mesélte a lapnak dr. Csókay.
 
  • Tetszik
Reactions: sirdavegd
M

molnibalage

Guest
Nem tudom ki az a csatahajós Zoli. :)
Kínával háborúzott sok éve. Nem az amerikaiakat fenyegették. Egy szó mint száz. Az első világháború után az USA amolyan bezárkózós politikát folytatott. Mármint csak az amerikai kontinensekkel foglalkozott, a többit pedig hanyagolta. Roosevelt viszont nyitni akart. Be akart avatkozni más kontinensek dolgaiba is. Az amerikai szavazók viszont nem akarták ezt, szóval Rooseveltnek még jól is jött a japán támadás, hisz csatlakozott egy olyan háborúhoz, amit már amúgyis meg akart vívni.
Persze nem azt mondom, hogy a japánok szentek voltak, de azért nehogy már azt állítsa valaki, hogy bármikor kényszerítette valaki is az amerikaiakat, hogy más országokat megtámadjanak. Ők is konfrontálódni akartak.
De az amerikai érdekeket. Az USA-nak nem volt érdeke az, hogy elbukjanak az euórpai gyarmatok.

Csatahajós Zoli az, aki az acélmonstrum oldalt vitte, most már a Hét Tenger blogon publikál. Az írásainak nagy részét én tettem át pdf-be.
http://www.mediafire.com/folder/712jt3pqzu28z/Olli_Hajoi
 
M

molnibalage

Guest
Felhőnek a gépek közötti mozgás esetén van értelme, vagy ha meg kell osztani tartalmat.
Továbbá Steam, Netflix, Spotify is egy isten áldása. A Steam pont azért, mert nem kell boltba futkorászni, patchelgetni, csak megnyomod és hajrá. A Netflix esetében inkább kínálati problémák vannak.
2012-ben vettem az utolsó doozos játékot, jól meg is bántam. A Risen 2 gyűjtőije volt. A PB akkor annyira szar játékot rakott össze, hogy azóta sem vettem meg egyetlen új PB játékot sem. Előtta a 2011-es Skyrim volt dobozos. Azóta mindent csak Steam/GoG-on vettem meg. A Life Is Strange gyűjtői kiadást megvettem az elektronikus mellé, mert támogatni akartam a fejlesztőket. Nem véletlenül az az avatarom 2 éve.

(Na jó, a Risen 3-at 80%-ra leakciózva kb. 6 dolcsiért megvettem egy hónapja, hátha egyszer letolom, mert a PB fanok szeritn a 2. része tényleg ótvarszar, de a 3. egész jó lett.)
 
  • Tetszik
Reactions: sirdavegd
T

Törölt tag 1711

Guest
(Na jó, a Risen 3-at 80%-ra leakciózva kb. 6 dolcsiért megvettem egy hónapja, hátha egyszer letolom, mert a PB fanok szeritn a 2. része tényleg ótvarszar, de a 3. egész jó lett.)

3. rész a 2. rész visszafele. Szó szerint. Tükrözték a pályákat, bedobtak néhány új karaktermodellt, minden más maradt a 2. részből.
 
M

molnibalage

Guest
Nagyon magas volt a rákhalál szerintem, de hozz statisztikát, hogy ez megfelel az átlagnak...
Fordítva tetszik ülni a lovon... Azt kell bizonyítani adatokkal, hogy a rákhalálozás eltért az átlagtól.

BTW ha ön akkora spílernek tetszik elenni, akkor kb. 2-3 perc keresés rátalálni arra, hogy nem növelte Cseronbil a közeli pajzsmirigyrákos gyerekeket leszámítva az eseteket a statisztikai kimutathatóságon túl. A magas szintű monitorozás miatt a felderített rákos esetek 98%-a gyógyítható volt, ez az egyik legjobban gyógyítható ráktípus.
 

szpg9

Well-Known Member
2017. december 17.
1 688
1 195
113
Kellett hozzá kb. 1 perc. 50 éves korig az emberek kb. 9-10%-ha halálozik el. Tehát a te egyelemes, mindeféle kontroll csoport nélküli mindtád jelentéstartalma a nagy 0-val egyenértékű.
https://www.ssa.gov/oact/STATS/table4c6.html


Tudod mit, legyen igazad... De akkor sem egy nagy nullát mondtam, hanem egy szubjejtív emléket. Ezt ki is hangsúlyoztam... Nem nézek internetes statisztikákat, még arra sem veszem a fáradtságot, hogy ellenőrizzem, mit találtál...De, ha neked az a fontos, hogy valakit címkézz, tedd meg... Én sem fogok ma DUDI-nál rosszabbul aludni emiatt ma éjjel....De kösz a választ... Lehet lesz valaki aki kontrollálja.. Egyébiránt nem hiszem, hogy 50 éves korig az emberek 9-10 %-a rákban halna meg... Gondolom, mindenféle halálok benne van az általad említett statisztikában... Engedd meg nekem a szubjektivitást, én is megengeden neked is és másnak is. Mert az emberi emlékek 90 %-a szubjektív. De nam az MTA honlapjára írogatunk... Képzeld el, mi lenne a HTKA-ból, ha mindenki csak disszertációkat kommentelne....
 
M

molnibalage

Guest
Tudod mit, legyen igazad... De akkor sem egy nagy nullát mondtam, hanem egy szubjejtív emléket. Ezt ki is hangsúlyoztam... Nem nézek internetes statisztikákat, még arra sem veszem a fáradtságot, hogy ellenőrizzem, mit találtál...De, ha neked az a fontos, hogy valakit címkézz, tedd meg... Én sem fogok ma DUDI-nál rosszabbul aludni emiatt ma éjjel....De kösz a választ... Lehet lesz valaki aki kontrollálja.. Egyébiránt nem hiszem, hogy 50 éves korig az emberek 9-10 %-a rákban halna meg... Gondolom, mindenféle halálok benne van az általad említett statisztikában... Engedd meg nekem a szubjektivitást, én is megengeden neked is és másnak is. Mert az emberi emlékek 90 %-a szubjektív. De nam az MTA honlapjára írogatunk... Képzeld el, mi lenne a HTKA-ból, ha mindenki csak disszertációkat kommentelne....
Egy tudmányos - műszaki témában szubjektív kismintával jössz. Aha. Mr. nagytudású mérnök úr, nem érzi azt, hogy ezzel házhoz ment a pofonoért...?
 

szpg9

Well-Known Member
2017. december 17.
1 688
1 195
113
Egy tudmányos - műszaki témában szubjektív kismintával jössz. Aha. Mr. nagytudású mérnök úr, nem érzi azt, hogy ezzel házhoz ment a pofonoért...?

Szerintem nem érted egy internetes kommunikációnak a lényegét... Egész nap komolyan dolgozok a szakmámban, estére elfáradok és csevegek. Olvasom mások csevegését és elgondolkodom néha rajtuk. Egyáltalán nem hiszem, hogy ezen a lapon a "pofozkodás lenne a téma. De én vagyok annyira toleráns, hogy másoknak megengedjem azt, hogy a véleményük szerint ilyen célok mozgatják a HTKA-ra irogatókat. Remélem ládod, hogy engem az itteni virtuális babérok learatása nem nagyon izgat. De arra azért kíváncsi lennék, a való világban Mr. nagytudású Molni, mérnök úr, van-e olyan tökös gyerek, hogy egy nap alatt összeveszik egy regnáló államtitkárral, meg egy megyei jogú város polgármesterével. Csak azért, mert szakmai hülyeségre akartak kényszeríteni. Ha ez megtörténik veled, kérlek feltétlen értesíts... Segítek egy info morzsaával. Minderre a "Modern Városok " program egyik részprojektjével kapcsolatosan került sor... Remélem hallottál már erről... Vagy csak itt kompenzálsz a sok elfolytott ellenvéleménnxel kapcsolatosan... Én régen specko, mikor annyi idős voltam mint Te, a feleségemmel vesztem össze, így kompenzáltam. Személyiség fejlődésem eredményének tartom, ma már azokkal veszek össze, legyenek akár vezetők, akikkel balyom van... Lrgfeljebb kiraknak egy-egy projektből.... De mindig lesz másik...
 
M

molnibalage

Guest
Szerintem nem érted egy internetes kommunikációnak a lényegét... Egész nap komolyan dolgozok a szakmámban, estére elfáradok és csevegek. Olvasom mások csevegését és elgondolkodom néha rajtuk. Egyáltalán nem hiszem, hogy ezen a lapon a "pofozkodás lenne a téma. De én vagyok annyira toleráns, hogy másoknak megengedjem azt, hogy a véleményük szerint ilyen célok mozgatják a HTKA-ra irogatókat. Remélem ládod, hogy engem az itteni virtuális babérok learatása nem nagyon izgat. De arra azért kíváncsi lennék, a való világban Mr. nagytudású Molni, mérnök úr, van-e olyan tökös gyerek, hogy egy nap alatt összeveszik egy regnáló államtitkárral, meg egy megyei jogú város polgármesterével. Csak azért, mert szakmai hülyeségre akartak kényszeríteni. Ha ez megtörténik veled, kérlek feltétlen értesíts... Segítek egy info morzsaával. Minderre a "Modern Városok " program egyik részprojektjével kapcsolatosan került sor... Remélem hallottál már erről... Vagy csak itt kompenzálsz a sok elfolytott ellenvéleménnxel kapcsolatosan... Én régen specko, mikor annyi idős voltam mint Te, a feleségemmel vesztem össze, így kompenzáltam. Személyiség fejlődésem eredményének tartom, ma már azokkal veszek össze, legyenek akár vezetők, akikkel balyom van... Lrgfeljebb kiraknak egy-egy projektből.... De mindig lesz másik...
Mondja ezt azt, aki jött nagy arccal cseronbilizva, posztolt egy szubjektív valamit totál antitudományosan két perccel azután, hogy fényezte karrierjét.

Én akkor én vagyok a helikopter...
Bocs, megyek vacsizni, annak legalább van értelme...
 

szpg9

Well-Known Member
2017. december 17.
1 688
1 195
113
Szerintem nem érted egy internetes kommunikációnak a lényegét... Egész nap komolyan dolgozok a szakmámban, estére elfáradok és csevegek. Olvasom mások csevegését és elgondolkodom néha rajtuk. Egyáltalán nem hiszem, hogy ezen a lapon a "pofozkodás lenne a téma. De én vagyok annyira toleráns, hogy másoknak megengedjem azt, hogy a véleményük szerint ilyen célok mozgatják a HTKA-ra irogatókat. Remélem ládod, hogy engem az itteni virtuális babérok learatása nem nagyon izgat. De arra azért kíváncsi lennék, a való világban Mr. nagytudású Molni, mérnök úr, van-e olyan tökös gyerek, hogy egy nap alatt összeveszik egy regnáló államtitkárral, meg egy megyei jogú város polgármesterével. Csak azért, mert szakmai hülyeségre akartak kényszeríteni. Ha ez megtörténik veled, kérlek feltétlen értesíts... Segítek egy info morzsaával. Minderre a "Modern Városok " program egyik részprojektjével kapcsolatosan került sor... Remélem hallottál már erről... Vagy csak itt kompenzálsz a sok elfolytott ellenvéleménnxel kapcsolatosan... Én régen specko, mikor annyi idős voltam mint Te, a feleségemmel vesztem össze, így kompenzáltam. Személyiség fejlődésem eredményének tartom, ma már azokkal veszek össze, legyenek akár vezetők, akikkel balyom van... Lrgfeljebb kiraknak egy-egy projektből.... De mindig lesz másik...


Gondolom, könnyen belátható, hogy nick néven ien könnyú szintén nick néven szerepló embereket basztatni. Azért hidd el, sokkal nehezebb a valóságos nevemen (telefonon és írásban veszekedni olyan emberekkel a szakmaiatlan döntéseik miíatt, akik jelenleg is pozícióban vannak. És akiket az itteni közönség legfeljebb cdósak a TV-ből ismer...
 

szpg9

Well-Known Member
2017. december 17.
1 688
1 195
113
Mondja ezt azt, aki jött nagy arccal cseronbilizva, posztolt egy szubjektív valamit totál antitudományosan két perccel azután, hogy fényezte karrierjét.

Én akkor én vagyok a helikopter...
Bocs, megyek vacsizni, annak legalább van értelme...
Bocsi én meg megyek aludni, mert holnap hajnaltól újra méretezek és rendszereket tervezek. Ennek is van értelme. Nem szoktam ennyit a HTKA előtt úlni, de a mai nap egy különleges nap volt. Sem a karriert, sem a fizut nem én hoztam fel, hanem OXI-valaki, aki azt hitte meg fog ezekkel. Csak azért válaszoltam neki, mert le akartam törni a szarvait. Nem minimálbérért dolgozom...Úgyhogy azért a tudás leképződik fizuban is -szerintem-de erre hivatkozni érvként nagy tarackság. De talán, amit az írásaimből is látsz, nem vagyok az utolsó senki...Ergo azért valamit értek ahhoz, amiről beszéltem...
 

ozymandias

Well-Known Member
2013. június 4.
2 761
17 820
113
Bocsi én meg megyek aludni, mert holnap hajnaltól újra méretezek és rendszereket tervezek. Ennek is van értelme. Nem szoktam ennyit a HTKA előtt úlni, de a mai nap egy különleges nap volt. Sem a karriert, sem a fizut nem én hoztam fel, hanem OXI-valaki, aki azt hitte meg fog ezekkel. Csak azért válaszoltam neki, mert le akartam törni a szarvait. Nem minimálbérért dolgozom...Úgyhogy azért a tudás leképződik fizuban is -szerintem-de erre hivatkozni érvként nagy tarackság. De talán, amit az írásaimből is látsz, nem vagyok az utolsó senki...Ergo azért valamit értek ahhoz, amiről beszéltem...
Ne haragudj, de olyan vagy, mint az egyszerű autós, amikor az autópályán áll a dugóban és szentségel a vonatra, mert az meg megy...

Nem szándékozom hazamenni, másrészt nem vagyunk egymás konkurenciája sem. Nem értem az egész ténykedésedet, de tényleg. Feljöttél a CV-del, elmondtam az enyémet, műszaki vonalon nem mondtál semmi, eldurrogtattál néhány közhelyet és néhány - általam nem ismert - emléket. Nem érzem azt, hogy Neked bármit is kellene bizonyítanom - de szerintem Te sem tartozol felém ezzel...

Úgy beszélsz az elmúlt órák történésekről, mintha valami légiharcot beszélnél meg a bevetés után a krimóban. Nem erről van szó. Szarvletörés. Ez a másik kedvencem. Időben és térben nem találkozunk. Ennek ellenére úgy teszel, mintha valami rossz szellemként kísértenélek, és miattam írod el negyedszerre is a cső minőségét X85 helyett X58-ra, de csak akkor veszed észre, amikor mindent kinyomtattál háromszor. Nekem semmi bajom veled.

Nem csak a tudás képződik a fizetésben, hanem a habitus is.

Nagy tudás + kevés pénz = lúzer
Kevés tudás + kevés pénz = igazság
Kevés tudás + nagy pénz = nagydumás
Nagy tudás + nagy pénz = igazság

Amikor állásinterjúkat tartottam, nálam egy szempont volt, hogyan alkudott a fizetésnél:
- nem alkudozik, kapásból igen: beleszarik mindenbe, az üzemben meg fogják enni - vagy folyamatosan a szart fogom utána takarítani, vagy nem bízhatok benne
- alkudozik, de rosszul: nem hagyja magát, de látom, hogy van potenciál
- alkudozik, nagyon jól: rafkós emberke, figyelni kell rá
- nagymellény: teszteljük le, ha van mire, akkor ok, ha nem, akkor ennyi volt.

Rohadtul nem voltam szívbajos elkérni az árát, ahogy most sem, úgy a jövőben sem.
 
T

Törölt tag 1711

Guest
Tudod mit, legyen igazad... De akkor sem egy nagy nullát mondtam, hanem egy szubjejtív emléket. Ezt ki is hangsúlyoztam... Nem nézek internetes statisztikákat, még arra sem veszem a fáradtságot, hogy ellenőrizzem, mit találtál...De, ha neked az a fontos, hogy valakit címkézz, tedd meg... Én sem fogok ma DUDI-nál rosszabbul aludni emiatt ma éjjel....De kösz a választ... Lehet lesz valaki aki kontrollálja.. Egyébiránt nem hiszem, hogy 50 éves korig az emberek 9-10 %-a rákban halna meg... Gondolom, mindenféle halálok benne van az általad említett statisztikában... Engedd meg nekem a szubjektivitást, én is megengeden neked is és másnak is. Mert az emberi emlékek 90 %-a szubjektív. De nam az MTA honlapjára írogatunk... Képzeld el, mi lenne a HTKA-ból, ha mindenki csak disszertációkat kommentelne....

Szovjetek egyszer csak mindenféle indok nélkül áttoltak egy hatalmas szerelvényt marhabőrt a határon. Két hétig állt Tuzséron, majd Kelenföldön 4 napig, utána áttolták Ferencvárosba és már nem találtam nyomát (nagyon remélem valahol megsemmisítették a tartalmát).
Miután több kollégája meghalt rákban, 2006-ban egy idősebb vasutas szerzett egy Geiger számlálót, még mindig kilengett ott ahol a szerelvény állt...
 
  • Tetszik
Reactions: szpg9