Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hihetetlen hogy ez a rohadt ISIS vonal mindenhol ott van már!Iszlám Állam 2017 október 4. akciója Niger és Mali határán. 4 amerikai katonával végeztek. 18+ videó
...és elég hatékonyak is ha férgek ha nem.Hihetetlen hogy ez a rohadt ISIS vonal mindenhol ott van már!
R.I.P. Minden emberért kár akik az ilyen férgek ellen harcolnak!
Több ezer nyelv halt már ki. Sok fog még, egészen addig, amíg nem lesz valami jól működő babelfish és nem kell az embereknek más nyelvet megtanulniuk. Onnantól a lustaság miatt a nyelvek már túlélik.
LOL, de attól még fáj az a péz, amit azért áldoztam be, hogy ne kelljen a továbbiakban egy Fa**nával dolgoznom. De hiába egy 5 éves mellékállás kukába dobása vagy az a kieső zsozsó: végre alhatok nyugodtan és nem lesz 150-es a pulzusom, ha kapok egy levelet este 8 után. Vagy ebéd közben. Mindig is tökéletes volt az időzítésben. És ami a legfőbb: nem kell utána tüzet oltani, romeltakarítani. És a kieső pénzt már összetermeltem másból.Vagy nem is vicc?
A legirritálóbb nőtípusok
avagy mi sem vagyunk különbek a Deákné vásznánál
http://nemvagyokenkeribredso.blog.hu/2018/03/04/a_legirritalobb_notipusok
Sajnos az lenen a hihetetlen, ha nem lenne ott.Hihetetlen hogy ez a rohadt ISIS vonal mindenhol ott van már!
Hihetetlen hogy ez a rohadt ISIS vonal mindenhol ott van már!
Az útról korábban hallottam és leesett az állam, hogy ilyenre is képes már a technika és még ez is olcsóbb, mint repülni. Fincsi lehet műszaki mentést kérni, ha lerobban a vontató, messze lehet a legközelebbi sárga angyal...No, megvallom arról lemaradtam, hogy 2016-ban nyugdíjazták a Pegasus Field-et, illetve hogy a McMurdo és az Amundsen–Scott bázisok között van "bejáratott út".
Basztatják azért szerencsére ezeket is, illetve bőven utálja őket az átlag amerikai is, nem csak mi itt európában. Ezek az amik életére is törnek, nem csak a mienkre, volt már ott is halálos IS támadás.És az USA a ruszkikat basztatja, nem ezeket ... Ezt kellene USA TVben bemutatni. Máris lenne itt más ősellenség.
Az USA szerte a világon basztatja ezeket... de most ha jól értem az a bajod, hogy a "mocskosmindenbebavatkozóusa" nem avatkozik be?És az USA a ruszkikat basztatja, nem ezeket ... Ezt kellene USA TVben bemutatni. Máris lenne itt más ősellenség.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..