A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

még ők is élessel nyomják....
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
De ők nyilván használni is fogják ezeket a fegyvereket. Az ÖTT-sek meg sanszosan sosem, hacsak nem kapcsol újabb fokozatba az USA propaganda és hadigépezete. Hogy legyen az embereknek fogalma az AK irányzékáról, és kezeléséről, bőven megteszi egy cyma 031-es is, amik a videóban szerepelnek fentebb,

Szerintem teljesen normalis dolog hogy egy par kikepzesi nap utan nem kap eles automata fegyvert a kezebe valaki... Pl ha fejbe lennenek rugva menne am a per...

• Tetszik
Reactions: tonyo
Lehet...mindenesetre van egy helyzet. Én úgy látom hogy nagyon-nagyon sok emberben "a hazafias lelkület egy apró szikrája" kivállóan megfér azzal a szemlélettel hogy a lopás a tulajdon szerzés egy bevett formája.
Sajnos ők a többség. Ők nem fognak magukból olyan elitet és politikusokat kitermelni akik majd megreformálják az állami intézményrendszert.
Én meg úgy látom,hogy a nemzeti érzést és a zászlót a lopás elkendőzésére szolgál,miközben a Nemzet csak humánerőforrás a szemükben.És ugy látom,hogy az fogja kikényszeritteni a változást,hogy a lenézett,humánerőforrásként kezelt Nép "elfogyása",a termelő munkaerő kivándorlása fogja kikényszeriteni a változást-csak nehogy késő legyen már akkor.A hadsereg fejlesztési programot körűlölelő titkolozásnak is csak egy értelmét látom-hogy titkolni kell benne a lopást.Pl,miért nem lehet tudni semmit a Mihu felújitásrol?NATO tutti mindent tudd,erg a románok is.Az oroszok mindent tudnak,ergo a szerbek is.Csak a magyar adófizető nem tud róla semmit.Szóval el lehet gondolkodni ezen is

Én meg ahol jártam, arra képezték ki az embereket, amit élesben is használtak...

Va

Eszerint...

Nemtudom miert gond hogy egy par napos kikepzes nem eggyenerteku egy tobb honapossal...

Most komolyan... /kaptal kikepzest barmi nemu tuzfegyverre?/

Igen, kaptam. Ezért mondom, el ezredszer, hogy ez a magyar akármi, vicv, pénzkidobás, parasztvakítás, etc.

A mi nagy polgári iparunk lényegében összeszerelő üzemeket jelent döntően.És bontsuk már szét azt a "harcjármű" kategoriát.Teljessen más egy Namer,és egy V150Commando hatcászati feladatköre.És sokadszorra:Minden hadsereg olyan,mint az azt kiállitó állam.Jellemző,hogy a magyarországi katonai vezetés sacra 4x akkora,mint a ténylegessen létező hadsereg.Honvédség szervezeti felépitése pedig leginkább a török csendörség,vagy a volt KGB belbiztonsági alakulatokéhoz hasonlit leginkább.Szó szerint busz törzsbusz rendfentartó,karhatalmista erőnek kell,egy valódi hadseregnek nem.Sokat elárul a tényleges állami prioritásokrol.1,legyen kényelmes állásunk.2,jol tudjunk lopni.3,legyen mit az utcára vezényelni,ha a népnek elege lesz belölünk.Honvédelem szempontjai a futottak még kategória az állami szempontok között.Ezért mindenféle haderőfejlesztés alapja az állami intézményrendszer gyökeres átalakitása,hatékony célirányos műkdésűvé tétele.Addig,mig ez nem történik meg,mindenféle hazai gyártás csak jó üzlet-de nem az országnak,csak a tűzhöz közelálloknak.

Tévedsz. Azok a multik, akik a komoly kategóriába tartoznak, hozzák a fejlesztési egységeiket is. Én a 2. ilyen cégnél dolgozom 1996 óta.
Mindkettő hozta. Vagy a részlegeket, amit itt akart fejleszteni. A Honvédség meg nem olyan mint az állam többi része. elmaradt alapban a Néphadsereges időkben. Ahol nem volt minden rossz, de ma már életképtelen lenne. Kicsit hasonlít a közszférára, de nem a multis nyugati munkakultúrára és világra. Vegetál. Majd lesz valami alapon. Biztonságban érzi magát, mert az irányítói nem értenek, vagy nem akarnak hozzá érteni. Nem nyúlnak hozzá.

• Tetszik
Reactions: zeal
Nemtudom miert gond hogy egy par napos kikepzes nem eggyenerteku egy tobb honapossal...

Most komolyan... /kaptal kikepzest barmi nemu tuzfegyverre?/
Ebben a formában értelmetlen pótcselekvés az egész.Üres PR.Egy milicia rendszerű,sorköteles Nemzetörségnek több értelmét látnám

Milyem leépítéskor?
2012-ben a mostani vezetés jelentette ki, hogy nem számol harckocsival, önjáró lövegekkel.

A Honvédség mélyrepülése a szoci időkben kezdődött. Könnyűlövész koncepció. Más kérdés, hogy az utána jövők nem korrigáltak. 2010-ben nem volt pénz. Most van, de eddig nem vettünk fegyvert. Majd meglátjuk, veszünk-e, vagy sem.

• Tetszik
Reactions: antigonosz
Igazad van sokban. A rendszerváltás után, hozzá nem értő politikusok, illetve, tenni nem akaró, vagy nem tudó, jó ahogy van, stílusu, vezérkari főnökök folytán, itt tartunk.
file:///C:/Users/AMD/Downloads/_cikkek_nb12_02_szenes_zoltan-talas_peter.pdf

körkörös védelem és tsai....