Szu-57 / Su-57 Felon / PAK-FA (T-50) / FGFA (Szuhoj, Oroszország)

Ha minden igaz jövő vasárnap az Orosz Föderáció Védelmi Minisztériumának 30. Központi Tudományos Kutatóintézete munkájának ismertetése alkalmából a PAK-FA-ról és annak kabinjáról, helikopteres sisakcélzókról lesz szó vasárnap a Vojennaja Prijomka adásában.

Na ez az igazi Április 1 ;)

Azért elárulhatnál pár érdekes dolgot a videoból például mikorra szülnek már egy JHMCS rendszert: dátummal stb.

Azt azért ne feledjük, hogy HMD meg HMD között van különbség nyugaton is. ( https://en.wikipedia.org/wiki/Helmet-mounted_display )

Ott a JHMCS amiröl az F-15-16-18 családhoz, de az sem tudja ugy használni, hogy a gép alá nézzen a pilóta sok egyéb olyan funkció mellett, amit a (HMDS) tud.
Szóval oroszoknak egy JHMCS kategória is alap lenne, de egy 5. gen géphez azért már több kellene.

• Tetszik
Reactions: Roni
Ott a JHMCS amiröl az F-15-16-18 családhoz, de az sem tudja ugy használni, hogy a gép alá nézzen a pilóta sok egyéb olyan funkció mellett, amit a (HMDS) tud.
Szóval oroszoknak egy JHMCS kategória is alap lenne, de egy 5. gen géphez azért már több kellene

Értem miről írsz.

A JHMCS azt tudjuk hogy már egy 2000 évek elején rendszeresített cucc amin nem volt éjjel látás .
Itt a striker 2 amivel nem is nézel le a gép aljára de már éjjel is használható és a kínaiak is ezt fejlesztik.
Itt Kínai
171054rkumounjjfkuov0w.jpg

Az oroszok meg még mindig egy alap JHMCS szintű cuccal vacakolnak

Értem miről írsz.

A JHMCS azt tudjuk hogy már egy 2000 évek elején rendszeresített cucc amin nem volt éjjel látás .
Itt a striker 2 amivel nem is nézel le a gép aljára de már éjjel is használható és a kínaiak is ezt fejlesztik.
Itt Kínai
171054rkumounjjfkuov0w.jpg

Az oroszok meg még mindig egy alap JHMCS szintű cuccal vacakolnak
El is fognak veszíteni emiatt minden fegyveres összetűzést.
Vagy nem.

55-ös 8 csillaggal
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

55-ös 8 csillaggal

Hűha, 80 bombázó, támadó bevetés Szíriábans?!

rövid.....
vagy csak negyedig volt töltve
8 darabos
vagy mit tudom én
ne akadékoskodj
nyocas mint nyocker

rövid.....
vagy csak negyedig volt töltve
8 darabos
vagy mit tudom én
ne akadékoskodj
nyocas mint nyocker
És 80-as (mm-es) B-8 blokkból, mert az UB-16-57-et és -32-57-et már el lehet felejteni, az már Afgániában kiderült hogy túl kicsi a hatása (pedig az se tegnap volt!).