[BIZTPOL] Szíriai helyzet

YarmoukCamp. az IA. pozíciói porlanak.
DbK-n6HUQAA9ov5.jpg

Ez lett volna, ha a jenkik megtámadják Tartuszt és Hmejmim bázist.:
BpPXVz0nEuY.jpg
Akik nem értenének oroszul: Igor Korotcsenko tegnap találkozott magas rangú katonai forrásokkal, akik azt mondták neki,hogy az Orosz Flotta hajói,tengeralattjárói és a Basztion típusú partvédelmi rendszerek is készen álltak,arra az esetre, ha az amerikaiak megtámadták volna a Hmeim légibázist és a tartuszi kikötőt. Ez esetben az oroszok válaszként 30 percen belül az összes,a Földközi tengeren tartózkodó amerikai indítóplatformot(hajót) megsemmisítették volna,

Akik nem értenének oroszul: Igor Korotcsenko tegnap találkozott magas rangú katonai forrásokkal, akik azt mondták neki,hogy az Orosz Flotta hajói,tengeralattjárói és a Basztion típusú partvédelmi rendszerek is készen álltak,arra az esetre, ha az amerikaiak megtámadták volna a Hmeim légibázist és a tartuszi kikötőt. Ez esetben az oroszok válaszként 30 percen belül az összes,a Földközi tengeren tartózkodó amerikai indítóplatformot(hajót) megsemmisítették volna,
Köszi a fordítást :)
egyébként szeretem ezeket a "HA" ez meg az dolgokat.......:rolleyes:

Ha lesznek, akkor azok után hogy a 3 csillagos tábornok, és a fehérházi szóvivő elmondta hogy 105 ből mind betalált, meg Trump is kijelentette hogy Mission Accomplished, akkor belógatják nekik a cumit. Nekem a helyükben ebben a helyzetben a kezemben lennének a roncsok, már tolnám ki a mosolygós szelfiket hátam mögött a JASSM-ER füstölgő ronccsokkal...

Ez felnőttek közt nem így működik...

Az iraki légierő ma egyeztetés után szír területen bombázott. A határ szír oldalán IÁ gyülekezés van, amit az amcsik nem bombáztak.
Volt csapás Shaddadi környékén is, ami azért a határtól jóval odébb van.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: Loken and fishbed
Szír forrás szerint ápr. 14.-én repülővel vitték az Sz-300-at Szíriába.

• Tetszik
Reactions: fishbed
UR-77 bevetés Yarmok-nál.

• Tetszik
Reactions: fishbed
A török légió több csoportja csatlakozott a török hátterű Rakkai Katonai Tanácshoz. (persze még Törökországban vannak, netán Jarabulus környékén)
• Katibat Thuwar Al-Shamal
• Katibat Shahid Al-Ghiyas
• Katibat Saraya Al-Quds
• Katibat Suriya Al-Hora

https://index.hu/kulfold/2018/04/20/aszad_visszaadta_a_francia_becsuletrendjet/

Még 2001-ben kapta, most visszaadja, DE számomra nem ez az érdekes, hanem az, amit lentebb csak megemlítenek:

"A kitüntetést a Szíriában a francia érdekeket képviselő, damaszkuszi román nagykövetségen keresztül juttatják el Franciaországba."

MIVAN?

Elvileg kollektíven minden atlantista ország diplomatái kivonultak Szíriából még a polgárháború kezdetén.

A Románok sunyi módon ott maradtak???

És a Románok jelenleg a fikázott Aszad-nál lobbiznak Francia érdekekért??? (Azét a Franciaországért, amelyik épp most bombázta Szíriát az USA-val és Angliával közösen?)

Csak nekem lett hányingerem a nyugati (és Román) képmutatás láttán?

https://index.hu/kulfold/2018/04/20/aszad_visszaadta_a_francia_becsuletrendjet/

Még 2001-ben kapta, most visszaadja, DE számomra nem ez az érdekes, hanem az, amit lentebb csak megemlítenek:

"A kitüntetést a Szíriában a francia érdekeket képviselő, damaszkuszi román nagykövetségen keresztül juttatják el Franciaországba."

MIVAN?

Elvileg kollektíven minden atlantista ország diplomatái kivonultak Szíriából még a polgárháború kezdetén.

A Románok sunyi módon ott maradtak???

És a Románok jelenleg a fikázott Aszad-nál lobbiznak Francia érdekekért??? (Azét a Franciaországért, amelyik épp most bombázta Szíriát az USA-val és Angliával közösen?)

Csak nekem lett hányingerem a nyugati (és Román) képmutatás láttán?

Régi román szokás, nincs benne semmi különös.
Mindig így csinálják.
:p

• Tetszik
Reactions: tindalos and jani22
Egyre több jel utal arra, hogy hamarosan mennek Sz-300 PMU2 "Fovirit" rendszerek a Szíriába. Ma Lavrov külügyi miniszter nyilatkozott erről. Tíz éve megígértük a partnereinknek, hogy figyelembe veszünk aggályaikat.... Most, agresszió után, nincs ilyen erkölcsi kötelességünk.....