Szu-57 / Su-57 Felon / PAK-FA (T-50) / FGFA (Szuhoj, Oroszország)

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

joker

Well-Known Member
2012. szeptember 16.
21 059
33 617
113
A besugárzás-jelzőn miért van radioaktív jel? Az elméletileg nem csak egy vevő? Vagy hátul is kerűlt valami radar?

gacsat

Well-Known Member
2010. augusztus 2.
16 678
14 644
113
Azzal nincsenek előrébb ha vesznek vagy lízingelnek.Nekik a technológia a lényeg.Több mint 1 milliárdan vannak bem engedhetik meg naguknak,hogy örökké násoktól függjenek.
iq_by_country.png

joker

Well-Known Member
2012. szeptember 16.
21 059
33 617
113
Nincs általános IQ-teszt, esetleg amit sikerűl kizárólag matematikaira kovácsolni. Régiónként változik, annak megfelelően módosul, hogy mi van ott, és az átlag az a 100. Az egyik 100 meg nem olyan, mint a másik 100, pl amerikai teszten írtam olyan pontot, hogy tudtam teljesen irreális. Emiatt is nem értem az afrikai adatokat, arra a régióra rájuk szabott teszteket kellene készíteni, hogy ott is meglegyen a 100-as átlag, még ha az nem is egyezik az európai 100-as pontszámmal, hanem inkább a 80-nal. Egy pszichológus ismerősömet idézve " a 70-es IQ-jú ember vígan eljárszik a szarával". Akkor egész afrika olyan? Mondjuk néha nekem is úgy tűnik, hogy pont olyan.

gacsat

Well-Known Member
2010. augusztus 2.
16 678
14 644
113
Nincs általános IQ-teszt, esetleg amit sikerűl kizárólag matematikaira kovácsolni. Régiónként változik, annak megfelelően módosul, hogy mi van ott, és az átlag az a 100. Az egyik 100 meg nem olyan, mint a másik 100, pl amerikai teszten írtam olyan pontot, hogy tudtam teljesen irreális. Emiatt is nem értem az afrikai adatokat, arra a régióra rájuk szabott teszteket kellene készíteni, hogy ott is meglegyen a 100-as átlag, még ha az nem is egyezik az európai 100-as pontszámmal, hanem inkább a 80-nal. Egy pszichológus ismerősömet idézve " a 70-es IQ-jú ember vígan eljárszik a szarával". Akkor egész afrika olyan? Mondjuk néha nekem is úgy tűnik, hogy pont olyan.
A világ öszes hugyagyú PCbajnoka azon dolgozik, hogy olyan IQtesztet produkáljon, amin Afrika kikerülne a gyengeelméjű kategóriából. Száz év alatt sem sikerült.

• Tetszik
Reactions: borisz
M

molnibalage

Guest
Az IQ teszteknek semmi értelme.

M

molnibalage

Guest
Jobban örültem volna, ha arra reaglász, hogy miért van a besugárzásjelzőn radioaktív jelzés.
A gép farokkúpára gondolsz? Mert az alatt bármi lehet, nem csak RWR. Az RWR burkolata ennél sokkal kisebb szoktott lenni. Saszosan az integrált ECM antennái vannak ott. Ahogy a ECM konténereken is elöl és hátul is van antenna, úgy a repülőgépeken is több ECM antanna van, lásd F-15-ös írást...

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
20 529
66 789
113
Nekem a festésből úgy tűnik, hogy a gép nem csak előre de oldalra néző radarral is rendelkezik.
E mellet a "kacsa lerx" és a szárnytő belépő éle alatt is lehet valamilyen rádióelektronikai eszköz, akárcsak a szárnyvégekben és a farokkúp alatt.
Elég keményen fel lett "antennázva" a repülőgép :)

dudi

Well-Known Member
2010. április 18.
53 510
90 535
113
Nekem a festésből úgy tűnik, hogy a gép nem csak előre de oldalra néző radarral is rendelkezik.
E mellet a "kacsa lerx" és a szárnytő belépő éle alatt is lehet valamilyen rádióelektronikai eszköz, akárcsak a szárnyvégekben és a farokkúp alatt.
Elég keményen fel lett "antennázva" a repülőgép :)

Az oroszoknak elvileg nem kellett az oldalra néző radar de india ragaszkodott hozzá emiatt lehet az,hogy meg van a helye az orosz gépekbwn is.