Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nézd már meg azt is, hogy ki mondta! Egy Sdarabia.com oldal, egy bizonyos military expert Naiji Malaebre hivatkozva...Kapaszkodjon mindenki!
https://www.defensenews.com/industr...-why-it-deployed-fifth-gen-fighters-to-syria/
the Russian Air Force is expected to field about 220 Su-57s between 2020 and 2030.
Festve lehet. Soha nem burkolják be, hiszen a hőleadást gátolná.
Szerintem (plusz)lemez.
(Ahh jut eszembe, megyek dudinak egy üveg borral, vagy valamivel a burkolat miatt... )
A hőleadást meg megoldhatják úgy is, ha a hajtómű és a takarólemez között levegőt áramoltatnak és ez már csak azért is előnyös lehetne, mert így jóval kevésbé világítana a gép a hőkamerán.
Miért is?
Huhh, azt hiszem, ígértem, hogy ha leburkolják (mert nem nagyon hittem ebben), akkor megyek neked ilyesmivel, de megpróbálom előásni
Miért is?
Félreértesz!Miért is csak egy üveggel?
Kapaszkodjon mindenki!
https://www.defensenews.com/industr...-why-it-deployed-fifth-gen-fighters-to-syria/
the Russian Air Force is expected to field about 220 Su-57s between 2020 and 2030.
Ennek nyilván csak anyagi akadálya van. HA pénz és akarat van rá, legyártanak annyit. Csak pénz nem lesz rá sztem.Különben meg ha beáll a gyártósor,évi 15-20darabot mitől ne tudnának legyártani?
Nézd már meg azt is, hogy ki mondta! Egy Sdarabia.com oldal, egy bizonyos military expert Naiji Malaebre hivatkozva...
Kb. ez egy lófasz, nem hír...
Amúgy ez csak azért gáz, mert ezt a forrást ami egy vicc, lehozta a defensenews.com. Ez rájuk nézve gáz.Bocsánat félre értelmeztem épp munka előtt linkeltem
Lemez nelkul is van aramlas csak sugarzassal is ad le hot lemez nelkul...Szerintem (plusz)lemez.
(Ahh jut eszembe, megyek dudinak egy üveg borral, vagy valamivel a burkolat miatt... )
A hőleadást meg megoldhatják úgy is, ha a hajtómű és a takarólemez között levegőt áramoltatnak és ez már csak azért is előnyös lehetne, mert így jóval kevésbé világítana a gép a hőkamerán.
Tetszik, hogy ezen a gépen minden létező kormányfelület független és a lehető legmagasabb hatásfokú kormányozhatóságot nyújtja: