N
Egyébként mindig oda jutunk ki hogy egy normális hadsereghez muszály a sorkatonai rendszer. Még ha az önkéntes is. Mert enélkül nagyon nehéh lesz kiépíteni a tartalékos rendszert is. Nem beszélve az aktív állomány pótlása.
Nem is muszály fullra átvenni, hanem a jó gyakorlatókat, rendszereket kiemelni. Kicsit átformázni a könyebb tálalás végett. És máris van egy plusz alapod, rendszered. Én amit átvennék belőle az az önkéntes sorkatonai szolgálat. Először csak az alap 6 hónapal kezdenék. Utánna később ha van már emberanyag és akarat a jelentkezők között, akkor apránként be iktattnám a magasabb képzést. Pl tűzér, harckocsizó és így tovább. A tűzérnél az aknavető kezelésére gondolok. HK nál pl vezető.Tehat a dan rendszert csak ugy pik pak lehetetlen atvenni minimum2-3 generacio kellene hozza /es nallunk ugye reg volt altalanos sorozas igy a hagyomany reszet is nehezebb megteremteni/ megj. 3,5 evet dolgoztam kint daniaba 4 et eltem /fel ev csak tengilengi meg krisztian varos/
Egyébként mindig oda jutunk ki hogy egy normális hadsereghez muszály a sorkatonai rendszer. Még ha az önkéntes is. Mert enélkül nagyon nehéh lesz kiépíteni a tartalékos rendszert is. Nem beszélve az aktív állomány pótlása.