.
De miert vagni kell a torkot? En szurnak, kevesbe naturalista, hamarabb megvan, kevesbe veszem a lelkemre es nem hal meg a torkonszurt sem kevesbe mint a vagott.... Vagy ugy tanitjak, hogy vagni kell? Amugy egy haboruban ahol mar par baratodat (es remeljuk csak oket...) megoltek, talan nem lelkizne az ember a hosszabb, lassabb, undoritobb vagas eseten sem, nem tudom.Ja es ne jojjon senki azzal hogy a kes csendes fegyver... Ha megyszur valaki valakit es nem sziven szurja. Meg fogja huzni az elsutobillentyut. Ennyi erovel meg akar agyon is loheto. Ha meg szivenszurja szembol...nem holliwood./ torokatvagasnal is szerintem simankibiztosit es elsut egy haldoklo... /nem esik ossze abba a pillanatba./ emellett egy katona nem katona hogy ez tokeletesen 2 en 2 ellen vegrehajtsak igen csak eselytelen...
Plane egy sima lovesz katona... Na meg azert nezzuk az emberi tenyezot is azzal a bumszli vastagpenges bajonettel atvagja valaki a masik torkat... Hat szerintem az a katona kuka... Mert hogy normalis ember nem lessz belolle az tuti.