T
Törölt tag 1586
Guest
Nem kell tervezni. Már van hozzá.Akkor a hazai hadiipar máris vállalkozhat. Tervezzen hozzá egy bajonettet.
Meg kéne venni vagy el kellene kezdeni gyártani azt is.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem kell tervezni. Már van hozzá.Akkor a hazai hadiipar máris vállalkozhat. Tervezzen hozzá egy bajonettet.
Szerintem meg párhuzamosan vagy Kevesebb db számmal fogják a 7.62 et is gyártani. Lőszer még mindig dögivel van hozzá elvileg. Azzal mit kezdjenek?L
Attól tartok, hogy a csapatpróbás (vagy csak más, mindegy) 7,62-es darabokat osztották ki pózolni és nincs több ebben a kaliberben.
Nem kell tervezni. Már van hozzá.
Meg kéne venni vagy el kellene kezdeni gyártani azt is.
Elajándékozzák.Szerintem meg párhuzamosan vagy Kevesebb db számmal fogják a 7.62 et is gyártani. Lőszer még mindig dögivel van hozzá elvileg. Azzal mit kezdjenek?
Mit keres a tarcsisok kezébe Bren?L
Attól tartok, hogy a csapatpróbás (vagy csak más, mindegy) 7,62-es darabokat osztották ki pózolni és nincs több ebben a kaliberben.
Azzal fognak a tartalékos tisztek pózerkedni 20-án az avatáson.Mit keres a tarcsisok kezébe Bren?
Azzal fognak a tartalékos tisztek pózerkedni 20-án az avatáson.
Miskolctól messze van azért a BMW gyár, a BC, a Bosch, vagy a Takata esetleg a Jabil meg unalmas.Most,hogy felszereltünk minden jóval 1000000 katonát azt áruljátok el nekem,hogy a végrehajtó állomány felét adó Észak-Kelet Magyarországból ki fog katonának jönni ha felépül a BMW gyár?Egyszerűsítve honnan szereznek majd embert?
Az Opel francia.Csak szépen sorban. Eddig az volt, hogy Keleten nincs semmi, most meg lesz. Utána kerűlhet valami délre is, habár a három nagy ennél jobban már nem tudja képviseltetni magát, az Opel meg már amerikai.
Dehogy fogják. Az ak legalább még jó ideig tartalékban lesz.Elajándékozzák.
Annyira irigylem az optimizmusodat.Dehogy fogják. Az ak legalább még jó ideig tartalékban lesz.
Ja es ne jojjon senki azzal hogy a kes csendes fegyver... Ha megyszur valaki valakit es nem sziven szurja. Meg fogja huzni az elsutobillentyut. Ennyi erovel meg akar agyon is loheto. Ha meg szivenszurja szembol...nem holliwood./ torokatvagasnal is szerintem simankibiztosit es elsut egy haldoklo... /nem esik ossze abba a pillanatba./ emellett egy katona nem katona hogy ez tokeletesen 2 en 2 ellen vegrehajtsak igen csak eselytelen...
Plane egy sima lovesz katona... Na meg azert nezzuk az emberi tenyezot is azzal a bumszli vastagpenges bajonettel atvagja valaki a masik torkat... Hat szerintem az a katona kuka... Mert hogy normalis ember nem lessz belolle az tuti.
Nem optimizmus.Annyira irigylem az optimizmusodat.
Igen, valószínű próbadarabok, nem hiszem hogy a sorozatgyártás beindult volna, június-július kb kezdték összedobni az üzemet, valószínűleg még teljesen most sincs kész.
De miert vagni kell a torkot? En szurnak, kevesbe naturalista, hamarabb megvan, kevesbe veszem a lelkemre es nem hal meg a torkonszurt sem kevesbe mint a vagott.... Vagy ugy tanitjak, hogy vagni kell? Amugy egy haboruban ahol mar par baratodat (es remeljuk csak oket...) megoltek, talan nem lelkizne az ember a hosszabb, lassabb, undoritobb vagas eseten sem, nem tudom.Ja es ne jojjon senki azzal hogy a kes csendes fegyver... Ha megyszur valaki valakit es nem sziven szurja. Meg fogja huzni az elsutobillentyut. Ennyi erovel meg akar agyon is loheto. Ha meg szivenszurja szembol...nem holliwood./ torokatvagasnal is szerintem simankibiztosit es elsut egy haldoklo... /nem esik ossze abba a pillanatba./ emellett egy katona nem katona hogy ez tokeletesen 2 en 2 ellen vegrehajtsak igen csak eselytelen...
Plane egy sima lovesz katona... Na meg azert nezzuk az emberi tenyezot is azzal a bumszli vastagpenges bajonettel atvagja valaki a masik torkat... Hat szerintem az a katona kuka... Mert hogy normalis ember nem lessz belolle az tuti.
.
De miert vagni kell a torkot? En szurnak, kevesbe naturalista, hamarabb megvan, kevesbe veszem a lelkemre es nem hal meg a torkonszurt sem kevesbe mint a vagott.... Vagy ugy tanitjak, hogy vagni kell? Amugy egy haboruban ahol mar par baratodat (es remeljuk csak oket...) megoltek, talan nem lelkizne az ember a hosszabb, lassabb, undoritobb vagas eseten sem, nem tudom.