Nem tudom, annyira nem ismerem a MH belső infrastrukturális helyzetét, amit tudok azt a jelenleg is állományban lévő ismerősöktől tudom. 1 biztos, értékelhető állapotban a légierő van szerintem épp ezért azt húzták/húzzák fel a megfelelő szintre (de a liberális széplelkűek miatt ez is nehézkes, aztán jöhet itt megint a "de hát..." szöveg csak már unalmas, ez az igazság és pont, liberalizmus=métely). Amit leírok és a többség leír az ábrándozás vagy álom mivel itt a fórumon arpikavnak volt valami infója de ő már nincs... Így én leírom, hogy szívesen reaktiválnám hajmáskéri tüzérlaktanyát és ezzel elkezdeném a jelentősen leromlott tüzérség újjászervezését (rakéta és önjáró hivatásos/szerződésées a vontatott meg tarcsinak). ÉK-K Magyarországon szintén újranyitnék 1-1 laktanyát, ugyebár az újonnan majd a későbbiekben érkező ÚJ technika számára elérhető közelségbe hoznám borsodi és a nyírségi esetleges katonajelölteknek... Azután lérak képesség növelése és legalább az ország 3-4 pontjára szétosztása.... Ezekkel párhuzamosan lassacskán darabokban új hk és ifv behozatala és a régi technika átcsorgatása a tartalékosoknak, SŐT a btr-re kiírnék pár tendert mondjuk aknavetővé vagy normális felderítő vagy egyéb területre való átalakításra. 2026-ig nagyjából 2000-2500 milliárd megy így el a honvédségre.
Ez tényleg tetszett, földhöz ragadtabb, így talán megvalósíthatóbb, mint azok, akik páncélos hadseregeket vízionálnak magyar színekben..