Először is részvétem a hozzátartozóknak,meg az egész DNR-nek.
Sajnos ez ilyen pálya,nagyjából felesleges azon agyalni,hogy ki volt, mert háború van ott.
Mivel az ellenség is ugyanúgy néz ki,ugyanazt a nyelvet beszéli,ugyanaz a kultúrája,szokásai,személy szerint én csodálkozom is, hogy "csak" ennyi merénylet volt eddig,hiszen kb lehetetlen kiszúrni a diverzánsokat.
Szintén saját vélemény,hogy az Oroszok egyszerűen még mindig nincsenek olyan aljasak,vérszomjasak,kegyetlenek,álnokok,mészárosok mint az ellenségeik,itt természetesen nem ukrajnára gondolok,hanem ukrajna irányítóira(gyk:cia,mi6,és még sokan mások...).
Emlékzzünk a kis kalandokra,véletlenül leaknavetőzött kórházra Szíriában,ahol egy doktornő halt meg,Mototorola,Givi,ugye a törökökkel lelövetett bombázójuk,stb.
Az Oroszok már többször mutattak önmérsékletet ukrajnában,meg Szíriában,pl a civilekre való tekintettel megejtett buszoztatások,és ezt az ellen kihasználja ellenük.
Szerintem szintet kell lépniük,vagy sok jó ember fog még meghalni feleslegesen.
Nyilvánvalóan nagyobb összefüggések miatt nem annektálták ukrajnát,de most már illő lenne arányos válaszokat adni a merényletekre,ill. kellő határozottsággal hátrébb tessékelni az ukránokat,hogy legyen 15,vagy valamennyi km préri köztük.
Ezt azért nehéz még leírni is, mert ebbe is csak csóri ukrán sorkatonák halnak meg, viszont ez sem mehet a végtelenségig.