[BIZTPOL] Szíriai helyzet

Mit?Hogy nem lőtték le :eek:
Nem érdekel a szakbarbár okoskodás leszarom,hogy lőtték le.Lelőtték.
Az f-117-is x2 és még megannyi legyőzhetetlen felsőbbrendű gépet.A válaszod meg hülyeség volt.logikai bukfenc nyeld le. Nem érdekel az,hogy szerinted mi van az oroszoknak Szíriában meg mi nincs és azok elvben mire képesek meg mire nem.Bocsáss meg de az amit ezen a fórumon tudhat valaki az csak az amit akarnak,hogy tudjon.
Leírtam az elején,hogy senki se gondolja most majd azt,hogy nem lehet sikeresen támadást kivitelezni ezek után Szíria ellen,de sokkal nehezebb lesz. De,hogy ekkorra magabiztossággal azt állítani,hogy sérthetetlen az kurva gép ami minap magától is leesett egyszerűen butaság.
Sose mondtam, hogy sérthetetlen. Még csak nem is gondoltam rá.

Akkor ezt a témát tegyük át az UFO topikba ;):cool:
Ez egy 2S1/ 122PSH74 Gvozgyika a lövés pillanatában
c16c703925ff940e9f1f3e3fe98c7d72.png

Ez pedig a becspódása 1 HK ba
c88df72caf8085573318f63beaf734f8.png

De ennél többet már tényleg nem mondhatok róla. Mert aztán még ritkábban lehetek fent a fórumon

Már jóval 120 e repült óra felett jár az F-35, ez az első lezuhant gép. Ez nem tűnik rossznak, vagy kiforratlannak
A repült óraszám meg az éles bevetésben eltöltött repült órák között van némi különbség szerintem.Minimálisak vele a harci tapasztalatok nemhogy mindjárt modernek tekinthető orosz rendszerek ellen.Nem mondtam olyat,hogy rossz lenne a gép.
Szerintem nem ürülnek a fejleményeknek túlzottan az amerikaiak.

• Tetszik
Reactions: jani22
Az biztos, hogy a végén ki fog derülni, ki esik az arcára...
Figyeld meg,hogy senki se fog.Megy az ökölrázás aztán elül a dolog.Igazából senkinek se érdeke ,hogy feszítsék a húrt.
Eddig tudott bombázni Izrael majd most nem fog úgy mint a szír háború előtt se járt oda bombázni pedig ugyan úgy hadiállapotban voltak.
Ez nem arról szól,hogy tudna e vagy sem.Persze ,hogy tudna hiszen háború esetén is kéne tudjon csak kérdés mekkora veszteségek árán.
Eddig szinte biztosra mehettek így bevállalták ezek után már nagyon rizikós nem fognak kockáztatni szerintem.

• Tetszik
Reactions: Loken and rappali_
Ilyen amikor egy hadsereg katonái több éve harcolnak majd elkezdenek az újoncokkal foglalkozni.
Kicsit laza de egyben elgondolkodtató is.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Vannak gondok.

"Erdogan határozza meg a törökországi szíriai távozását"