Na persz, ezt pont a neten fogod megtalálniTüzérségi radarról már hallottam, de hang alapján....izé, belinkelhetnéd konkrétan milyen masináról van szó. Köszi
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Na persz, ezt pont a neten fogod megtalálniTüzérségi radarról már hallottam, de hang alapján....izé, belinkelhetnéd konkrétan milyen masináról van szó. Köszi
Sose mondtam, hogy sérthetetlen. Még csak nem is gondoltam rá.Mit?Hogy nem lőtték le
Nem érdekel a szakbarbár okoskodás leszarom,hogy lőtték le.Lelőtték.
Az f-117-is x2 és még megannyi legyőzhetetlen felsőbbrendű gépet.A válaszod meg hülyeség volt.logikai bukfenc nyeld le. Nem érdekel az,hogy szerinted mi van az oroszoknak Szíriában meg mi nincs és azok elvben mire képesek meg mire nem.Bocsáss meg de az amit ezen a fórumon tudhat valaki az csak az amit akarnak,hogy tudjon.
Leírtam az elején,hogy senki se gondolja most majd azt,hogy nem lehet sikeresen támadást kivitelezni ezek után Szíria ellen,de sokkal nehezebb lesz. De,hogy ekkorra magabiztossággal azt állítani,hogy sérthetetlen az kurva gép ami minap magától is leesett egyszerűen butaság.
Na persz, ezt pont a neten fogod megtalálni
Ez egy 2S1/ 122PSH74 Gvozgyika a lövés pillanatábanAkkor ezt a témát tegyük át az UFO topikba
https://defence-blog.com/news/israel-ready-to-hit-russian-s-300-missile-systems-in-syria.htmlHa valaki figyelte a zsidó állam már 2,5 hete nem bombázza Szíriát.
A repült óraszám meg az éles bevetésben eltöltött repült órák között van némi különbség szerintem.Minimálisak vele a harci tapasztalatok nemhogy mindjárt modernek tekinthető orosz rendszerek ellen.Nem mondtam olyat,hogy rossz lenne a gép.Már jóval 120 e repült óra felett jár az F-35, ez az első lezuhant gép. Ez nem tűnik rossznak, vagy kiforratlannak
Kb. naponta lenyilatkozzák....Ismerem.
Az biztos, hogy a végén ki fog derülni, ki esik az arcára...Kb. naponta lenyilatkozzák....
Figyeld meg,hogy senki se fog.Megy az ökölrázás aztán elül a dolog.Igazából senkinek se érdeke ,hogy feszítsék a húrt.Az biztos, hogy a végén ki fog derülni, ki esik az arcára...
Ezt tudjuk, de ez új és másmilyen lehet.Ezt már rég megtették.