A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

Itt olvastam a friss hírek között hogy a törökök továbbfejlesztik a T129 et. Remélem mi is beszállunk ebbe a projektbe.

Itt olvastam a friss hírek között hogy a törökök továbbfejlesztik a T129 et. Remélem mi is beszállunk ebbe a projektbe.

Remélem nem, ugyanis az AgustaWestland a lengyel PGZ-vel dolgozik az eredeti AW129 váltótípusán a: AW249 harci helikopteren!

188101_1.jpg

A hvg-s verzióban az volt, hogy kötelezik őket rá. Egyébként gondoljatok bele, amikor az elején arról mentek pletykák, hogy minden önkormányzati dolgozónak kötelező lesz. Akkor is csak fel lett ajánlva és a félhülye kormánybiztoson kívül kb senki sem fogadta el.

Kriss! légyszi gondolj bele, hogy mennyire lesz önkéntes.... Tudod, mint a korengedményes nyugdijjak változásakor anno. Választhatsz, de nem a "sz..r" megoldást választod, természetesen "önként"....
Papíron szép lesz, hogy jönnek majd az önkéntesek, akik viszont egy visszautasíthatalan ajánlatból választanak, természetsen majd szabad akaratukból. No comment (ha igazán pikírt akarnék lenni, mint Don Corleone a Keresztapából, akinek mindíg akadt egy visszautasíthatatlan ajánlata)......

• Tetszik
Reactions: fishbed and Robur
Kriss! légyszi gondolj bele, hogy mennyire lesz önkéntes.... Tudod, mint a korengedményes nyugdijjak változásakor anno. Választhatsz, de nem a "sz..r" megoldást választod, természetesen "önként"....
Papíron szép lesz, hogy jönnek majd az önkéntesek, akik viszont egy visszautasíthatalan ajánlatból választanak, természetsen majd szabad akaratukból. No comment (ha igazán pikírt akarnék lenni, mint Don Corleone a Keresztapából, akinek mindíg akadt egy visszautasíthatatlan ajánlata)......

Papíron minden szép lesz jó lesz, aztán azért tessék megnézni milyen minőségű állományból áll egy ilyen.... Amikor ugye vannak olyanok ÖTT ben akiknek nem kell pl. lőni (volt ilyen) meg nem mozoghat mert annyira rotty fizikailag....

Elmondod hogy miért lenne visszautasíthatatlan? Csak kezd el sorolni. Nem kell ám minden hülyeséget beenni, továbbá ez egy javaslat, ami nem valószínű, hogy átmegy.

Fizetéscsökkentés pl. Aki ott dolgozik annak kis basztatás, ha meg kirúgják akkor ehhez kötni juttatásokat, képzéseket stb.

Max pár ezer fő fogja válalni. Talán még sokat is mondtam. A mai világban még az elbocsájtot állami szfréra dolgózoi is el tudnának helyezkedni. Aki ügyes már nézegeti hogy hova tudna lépni.
A cikk címe meg félreveztő szerintem.