A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

Akkor nézegess még szét mert igencsak hiányosak az ismereteid sapka ügyben.A váltás meg azért lett mert a Honvédségben már mindenki zöldet hord akinek ahhoz van kedve holott kizarólag a volt egri és a két szolnoki alakulatnak van engedélyezve.
De jól is mutatja a jelenlegi állapotokat,hogy bárki kijelentheti,hogy ő mostantól zöld barettet hord...
Szóval akkor sima különcködés az egész sapka csere. Én eddig jobbára pirosat láttam barettból kb a "mindenkin" a fotók alapján.

Hát az usa féle fejlődést kihagynám inkább. A teljes elhülyülés nem megfelelő irány, a fejlődését egy az egyben agyelszívással biztosítja, mivel a saját oktatása kb életképtelen.
Ahozképest hány egyetem van a világranglista elején amerikábol,és hány kishazánkbol?Az állami,gyakorlatilag magyar szintű oktatásuk szar.Akárcsak a hazai.Agyelszivás meg azért működik,mert a gazdasági,politikai,és államigazgatási rnódszerük is jobban működik,mint a kishazánkbéli feudalista uram-bátyám seggnyaló oligarha rendszer.Valon a volt Ikarusz szakik miért amerikában tudták sikerre vinni a NABIt?Elég eggyértelmű a válasz,csak szembe kéne nézzni vele.
Semmi sem tökéletes.Amerika sem az.DE csak önmagadnak hazudsz,ha azt hazudod,hogy nálunk tökéletessebben mennek a dolgok mint az usákoknál.Bőven van mit tanulnunk tőlük (is).És lehet tanulni a hibáikbol is.

Az meg aztán tényleg mindennek a legallja,hogy valaki egy alakulat névadójának a szoboravatásáról meg egy ejtőernyős hősi halott emlékmű koszorúzásáról(ami ráadásul majd 20 éve áll és minden évben koszorúzzák úgy ahogy azt kell is) úgy beszéljen ahogy azt itt antigonosz megtette!

Amíg ez itt megengedett én maradok tisztelettel az oldal passzív szemlélője!

Az meg aztán tényleg mindennek a legallja,hogy valaki egy alakulat névadójának a szoboravatásáról meg egy ejtőernyős hősi halott emlékmű koszorúzásáról(ami ráadásul majd 20 éve áll és minden évben koszorúzzák úgy ahogy azt kell is) úgy beszéljen ahogy azt itt antigonosz megtette!

Amíg ez itt megengedett én maradok tisztelettel az oldal passzív szemlélője!
Dudi, mi volt a cikkben? Koszorúzás, szobor avatás, sapkacsere, és hogy mostantól külön fegyvernem lettetek. Ami ezek szerint semmi mást nem jelent csak papírmunkát. Azt meg te írtad hogy azért kell a barna sapek mert mindenki zöldben jár. Tehát így már nincs olyan elit jellege az eddig hordott zöldnek ezek szerint. Hát zajlanak az események annyi biztos Szolnokon.

Lelehet szállni Trump f***áról, ezt a nyomingerek nyomják. Ennyi.

"Miért? Az igasság odaát van?

Tudod mi az igazság HIVATALOS definíciója? Az amit a többség annak vél.

Arról sem Truump, sem mi nem tehetünk, hogy a progresszív banda többszörösen leleplezte magát a bődületes hazugságaival.

Na dobjunk egy kavicsot az allo vizbe.

A 888 szerint januartol fell a Magyar Honvedseg Parancsnoksaga Szekesfehervaron.

Velemenyetek?
Szerintem megint egy csomó elköltött pénz aminek semmi látható haszna nem lesz!! Nem 0 Ft-ból fogják kihozni, és lesz egy olyan szervezet ami ma is van ... :(:mad:

Na dobjunk egy kavicsot az allo vizbe.

A 888 szerint januartol fell a Magyar Honvedseg Parancsnoksaga Szekesfehervaron.

Velemenyetek?

Amúgy szerintem jó ötlet, hogy a vezérkar átköltözik Budapestről Székesfehérvárra, mert ha Budapestre atomot dobnak, akkor Székesfehérvárról még el lehet menekülni Ausztriába.

• Tetszik
Reactions: antigonosz
Ja, ha meg nem lennének köztük papák, akkor meg Orbán/Hitlerjugend lenne. Sikerült valami nagyon értelmeset ideböfögnöd anélkül, hogy amúgy végignézted volna a képeket, vagy a videót, mert akkor láttad volna, hogy korántsem olyan gyászos a helyzet, ahogyan azt sugallni szeretted volna.