T
Törölt tag
Guest
Mennyire lehet pontos ez az adat? Ha belegondolsz ez MANPADS képesség körűlí és a Pancirnak a rakétája azért lényegesen nagyobb.
Az a megsemmisítési zóna az eredeti hidegháború vége utáni Pancírra vonatkozik.
Mennyire lehet pontos ez az adat? Ha belegondolsz ez MANPADS képesség körűlí és a Pancirnak a rakétája azért lényegesen nagyobb.
2016 az utolsó dátum benne.
20172016 az utolsó dátum benne.
, de a Jane's valamiért most tette ki a főoldalra.Boki miről szól a cikk?
https://vpk.name/news/236999_protivodronnuyu_versiyu_pancirya_ispyitayut_v_dekabre.html
Nem úgy volt hogy a SM verzión már kihagyják a gépágyút?
Ha nem hamisítanak videót, akkor a zsidók ma is kilőttek egy Pancírt. Meg egy azonosíthatatlan másik valamit.
Sikeresen zavarták. Ahogy számítottam is rá. Két rakétát is indított ellene, de sikertelenül. Baszhatják a Pancírjukat.
Szerintem nem ellene indították, hanem az ellen ami először eltalálta. Az lehetett prioritás nem a második.Sikeresen zavarták. Ahogy számítottam is rá. Két rakétát is indított ellene, de sikertelenül. Baszhatják a Pancírjukat.
Miből veszed hogy ellene... szerintem több oldalról jöttek egyszerre. Legalább kettő be csapódik pár másodperces intervalummalSikeresen zavarták. Ahogy számítottam is rá. Két rakétát is indított ellene, de sikertelenül. Baszhatják a Pancírjukat.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..