[BIZTPOL] Szíriai helyzet

na talán most...
Dx_G3HhXcAEG92i.jpg

• Tetszik
Reactions: fishbed
É Hama támadnak a lefejezősök
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Én a Pancírt szavaztam le. Azt nem tudom, a Buk2 tud-e manőverezni, ahogy elhagyja az indítóállványt?.

Én nem értek hozzá így elfogadom amit a hozzáértőbbek mondanak.Annyit azért hozzá kell tenni ,hogy nem sokan láttunk eddig ilyen szemből felvételt se BUK.-ról se Pancírról .és még más is lehetett van ott mindenféle öreg cucc is.

szerintem nem de kérdés,hogy amit látunk az manőver e vagy csak szemből van egy természetes körkörös mozgása a rakétának..nem tudom csak okoskodok :)
0.30nál látszik, hogy azonnal manőverezik:

• Tetszik
Reactions: gioo
Az Osa is tud ilyet:

• Tetszik
Reactions: fip7
Az szemből pont úgy néz ki, ahogy a zsidolikus rakéta közvetítette.
Én azt mondom,hogy kilőttek egy db. inaktív Pancírt meg valamit valamikor :rolleyes: aztán összerakták és úgy tálalták mintha egy aktív Pancírt lőttek volna ki szemből ami nem tudta megvédeni magát.Ügyes propaganda húzás a lelkes közönség bevette csámcsogott ennyi...
Ma nyilatkozott egy volt légierőparancsnok az IDF. nél,hogy nem tudnak mit kezdeni az Irániakkal szíriában csak az oroszok tudnák ki rakni őket de ők nem fogják (ukrajna,grúzia kölcsön kenyér vissza jár)
https://vk.com/syriantube?w=wall-55849790_493089
wyNtOevTveQ.jpg

Én azt mondom,hogy kilőttek egy db. inaktív Pancírt meg valamit valamikor :rolleyes: aztán összerakták és úgy tálalták mintha egy aktív Pancírt lőttek volna ki szemből ami nem tudta megvédeni magát.Ügyes propaganda húzás a lelkes közönség bevette csámcsogott ennyi...
Ma nyilatkozott egy volt légierőparancsnok az IDF. nél,hogy nem tudnak mit kezdeni az Irániakkal szíriában csak az oroszok tudnák ki rakni őket de ők nem fogják (ukrajna,grúzia kölcsön kenyér vissza jár)
https://vk.com/syriantube?w=wall-55849790_493089
wyNtOevTveQ.jpg
És ez még csak a kezdet.
Golánról nagyon sokat beszélgetnek.

• Tetszik
Reactions: gioo