Ezt írtam én is. A video első felére az oroszok meg szírek Buk.-ot irtak csak a repülés karakterisztika miatt le lett szavazva.https://vpk.name/news/242100_odin_v_pole_ne_voin_kak_izrail_probil_russkii_pancir.html
Ez azt írja, egy BUKot is kilőttek.
Én a Pancírt szavaztam le. Azt nem tudom, a Buk2 tud-e manőverezni, ahogy elhagyja az indítóállványt?.Ezt írtam én is. A video első felére az oroszok meg szírek Buk.-ot irtak csak a repülés karakterisztika miatt le lett szavazva.
Én a Pancírt szavaztam le. Azt nem tudom, a Buk2 tud-e manőverezni, ahogy elhagyja az indítóállványt?.
szerintem nem de kérdés,hogy amit látunk az manőver e vagy csak szemből van egy természetes körkörös mozgása a rakétának..nem tudom csak okoskodokBuk2 tud-e manőverezni, ahogy elhagyja az indítóállványt?.

0.30nál látszik, hogy azonnal manőverezik:szerintem nem de kérdés,hogy amit látunk az manőver e vagy csak szemből van egy természetes körkörös mozgása a rakétának..nem tudom csak okoskodok![]()
legalábbis annyit mozdul amennyit a felvételen is láthattunk...0.30nál látszik, hogy azonnal manőverezik:
Az szemből pont úgy néz ki, ahogy a zsidolikus rakéta közvetítette.legalábbis annyit mozdul amennyit a felvételen is láthattunk...
Én azt mondom,hogy kilőttek egy db. inaktív Pancírt meg valamit valamikorAz szemből pont úgy néz ki, ahogy a zsidolikus rakéta közvetítette.
aztán összerakták és úgy tálalták mintha egy aktív Pancírt lőttek volna ki szemből ami nem tudta megvédeni magát.Ügyes propaganda húzás a lelkes közönség bevette csámcsogott ennyi...
És ez még csak a kezdet.Én azt mondom,hogy kilőttek egy db. inaktív Pancírt meg valamit valamikoraztán összerakták és úgy tálalták mintha egy aktív Pancírt lőttek volna ki szemből ami nem tudta megvédeni magát.Ügyes propaganda húzás a lelkes közönség bevette csámcsogott ennyi...
Ma nyilatkozott egy volt légierőparancsnok az IDF. nél,hogy nem tudnak mit kezdeni az Irániakkal szíriában csak az oroszok tudnák ki rakni őket de ők nem fogják (ukrajna,grúzia kölcsön kenyér vissza jár)
https://vk.com/syriantube?w=wall-55849790_493089
![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..