Mióta vonulgatnak kifele az amerikaiak minden olyan gyorsan megy ott a folyó parton.a végén még pezsgőt lehet bontani...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mióta vonulgatnak kifele az amerikaiak minden olyan gyorsan megy ott a folyó parton.a végén még pezsgőt lehet bontani...
Arról beszélek, hogy ez nem rasszizmus amit először írtam. És, hogy ők is ugyanezt csinálják csak azt mégsem hívják rasszizmusnak. Te nem értetted bár valóban nem egyértelműen írtam, azért bocsi. Én nem fogok bele bonyolódni. Nyugodj meg attól megnyugszol.Most hangosan elmélkedsz? Én rólad beszéltem nem a kurdokról. Ha úgy érzed engedd el még mielőtt jobban bele bonyolódnál
Szerintem egy picit átbillentél te isA kupolát le tesztelték Gázából. csúfos kudarc lett a vége. ha a légvédelmi ellen tevékenység egy virágcsokor mintát formáz az égen az nagyon gáz.
A szírek hátratett kézzel védekeznek.
S 300 az repülőgépek ellen van ezekre a célokra nem érdemes és értelmetlen indítani.
Ahogy a föld-föld rakétákról is egyből leszoktak az izraeliek, 0% találati arányt értek el.
250/1 azért az nem rossz arány légvédelemnél ellen támadás nélkül csak passzív védekezésben.
oroszSisakos katona melyik sereghez tartozik?
Érdekes hogy ott a földsánc mellette vagy 3 db is, aztán mégis kiállunk a placcra pózolni. Lehet hogy nem mindentől véd az a sánc de mégiscsak valami.
De bizony az is rasszizmus és nyugodtan annak is hívható. A lényeg,hogy nem attól lesz valaki jó vagy rossz,hogy milyen a vallása vagy a bőre színe még akkor sem ha esetleg azon színűek vagy vallásúak egy része kurvára rasszistaArról beszélek, hogy ez nem rasszizmus amit először írtam. És, hogy ők is ugyanezt csinálják csak azt mégsem hívják rasszizmusnak. Te nem értetted bár valóban nem egyértelműen írtam, azért bocsi. Én nem fogok bele bonyolódni. Nyugodj meg attól megnyugszol.
hja nem is értem miből állna oda túrni pár U sáncot akár lemeztetővel,hogy ne tudják épp melyikben állÉrdekes hogy ott a földsánc mellette vagy 3 db is, aztán mégis kiállunk a placcra pózolni. Lehet hogy nem mindentől véd az a sánc de mégiscsak valami.
Szerintem egy picit átbillentél te is
A vaskupola nem csúfos kudarc csak túlterhelték JÉÉÉÉ azt is lehet.
Igen a Golan-ról indított rakéták nagy részét tényleg leszedik a szírek de semmi se biztos mindkét oldal tolja ezerrel a propagandát.
Én az innen elérhető infók alapján 70 max 80%-osnak látom ebben a felállásban a légvédelmüket.Ami egy nagyon is jó arány egyáltalán nincsenek ám eleresztve technikával kevés van belőle ha a terület nagyságát nézzük.
Én inkább azt nem értem,hogy Izrael mit akar ezzel elérni mert az eredményei csak a politikai és katonai konfliktus elmélyítésére elegendők,
Iránt így visszatartani ugyan már ez vicc...
olyan oroszosMióta vonulgatnak kifele az amerikaiak minden olyan gyorsan megy ott a folyó parton.
Én büszke rasszista vagyok. Fehér ember nem lehet muzulmán.írogattam ezt azt de sorra kitöröltem mert tök felesleges egy rasszistának magyarázni,hogy mekkora gáz már,hogy még büszke is rá.
Talán annyi,hogy fehér ember is lehet muzulmán
Ugyanerre jutottunk mi is a Pancír topikban.https://southfront.org/additional-d...trike-on-syrian-pantsir-s-air-defense-system/
kétségek az izraeli videóval kapcsolatban, összeollózott anyag
féltik az f-35 -t kiszeretnék probálni.A JY-27 kínai gyártmányú VHS sávú felderítő lokátor, amit megsemmisítettek a repülőtéren