Majd most üzemanyagra.. bár gondolom a Btr is tud enni...Én úgy tudom igen. 1-et.
Nem volt jó nekik a btr? Miért?
Vagy csak nem tudták mire költeni a pízüket.

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Majd most üzemanyagra.. bár gondolom a Btr is tud enni...Én úgy tudom igen. 1-et.
Nem volt jó nekik a btr? Miért?
Vagy csak nem tudták mire költeni a pízüket.
Majd most üzemanyagra.. bár gondolom a Btr is tud enni...![]()
A Lynx IFV akár licensz gyártása még ugye akár nálunk is szóba jöhet..... Erre egy jó példa itt ez a szerény 3500 db tervezett licensz gyártás az USA-ban!!!!! A Us Armynak....
https://www.armyrecognition.com/mar...ction_location_for_kf41_lynx_for_us_army.html
Lehet jó politikai húzás lenne hogy ne csak a bajorok kapják az összes megrendelést hanem a németek is, bár a Rheinmetall-nak van részesedése a KMW-ben úgyhogy ez lehet annyira nem is szempont.
Ne csak a bajorok hanem a németek is?Ez értelmetlen.A bajorok németek.
He?Mióta?
![]()
Akkor ha viszont így van lehet résen kéne lenni hátha a Rába kaparinthatja meg a szerződést...Ha a bajor nem német akkor a szász sem, ilyen alapon meg nem lehet a németeknek adni mert nem is léteznek.
A tartalékosokat nem lehetne felszerelni mondjuk Komondor járművekkel? Páncélozottak, terepen is elmennek.Csinálhatnának belőle csapatszállító verziót, vagy olyat amilyenre az MH-nak is igénye lenne akár! Gondolom háborúban a szerepük úgy is az utánpótlás biztosítása, hátországi/megszállt területek védelme. arra szerintem ideális lehetne a Komondor család (akár áttervezett változatban).
A vaskutya a többségi vélemények szerint egy rakás...A tartalékosokat nem lehetne felszerelni mondjuk Komondor járművekkel? Páncélozottak, terepen is elmennek.Csinálhatnának belőle csapatszállító verziót, vagy olyat amilyenre az MH-nak is igénye lenne akár! Gondolom háborúban a szerepük úgy is az utánpótlás biztosítása, hátországi/megszállt területek védelme. arra szerintem ideális lehetne a Komondor család (akár áttervezett változatban).
Igen ezt már más is említette, de csak kérdezném, hogy ha a páncélvédettsége jó, csapatszállításra jó akkor egy kvázi APC-nek miért nem jó? Illetve ha felszabadítanánk néhány területet akkor még jól jöhetne rendészeti feladatokra a diverzánsok ellenAz MRAP a megszálló csapatok járműve, inkább rendészeti és nem harcoló csapatokhoz való. Ha ilyen vackot akarnánk azzal is tele a piac. A missziókban van/volt értelme, de azért a néhány darabért nekünk felesleges volt egy új típust fejleszteni. Nézd meg az amik is ott pingvineznek ezek mellett, mert legyártották de, a közel keleti balhék lefutása után nem tudják mire használni. Ha jól emlékszem valami 13000 darab feleslegük van. Kínukban már ilyenekbe pakolják a SWAT egységeket.
Igen ezt már más is említette, de csak kérdezném, hogy ha a páncélvédettsége jó, csapatszállításra jó akkor egy kvázi APC-nek miért nem jó? Illetve ha felszabadítanánk néhány területet akkor még jól jöhetne rendészeti feladatokra a diverzánsok ellen![]()
Már az erdőkertesi homokos földút is sok nekik…A különböző mrap járművek meg a földút a max.
Már az erdőkertesi homokos földút is sok nekik…
![]()
Hát mer' fogott az eleje is.eszarsz a trekesz hogy kirántja. Mint a szart.80le.
Akkora mint egy kibaszott pajta.Hát mer' fogott az eleje is.
Amúgy ezek a kéttengelyesek elég bután mozognak.. Össze kéne lapítani az egészet, hogy ahol most van a szélvédő alja, ott legyen az egésznek a teteje.
Viszont a 3 tengelyes már életképesebbnek ígérkezne terepen is, csak az is picit magasra sikeredett.
360p. Mikor készült ez 1998-ban Nokia telefonnal? 4 másodpercet birtam belőle megnézni.Már az erdőkertesi homokos földút is sok nekik…
![]()
Aha. Köszi.
Ne csak a bajorok hanem a németek is?Ez értelmetlen.A bajorok németek.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..