Szu-57 / Su-57 Felon / PAK-FA (T-50) / FGFA (Szuhoj, Oroszország)

A kínaiak és az amerikaiak nem ugyanezt mondják a saját gépeikről?

Nem olvastam még . A 35-ös csúcs ez tény ! A kínaiak a saját hajtóműá miatt becsülik le sajátjukat és ennyi.
De szenzorok terén jobban állnak mint az oroszok. És pont a felderítő szenzorok terén jobb(túlélőképessége). az f-35 is mint a szu-57-es.

• Tetszik
Reactions: svajcibeka
Ebből a képből Talán! 12 év múlva lesz export .
Még mindig úgy vagyok vele hogy ez egy drága sport repülő lesz a közeljövőben is . Míg az f-35 egy igazi high tech gép, amihez most készül az új sz-400 gyilkos rakéta;)
Ronikám, nem tudunk róla semmit. Az eddigiekből következtethetünk. A tíz évvel újabb orosz gépek kb pariban voltak a nyugatiakkal. Mondjuk a bombaszekrény rése nem hagy nyugodni. Gyanítom, hogy ez karbantartás híján a gárdaalakulatokon kívül sehol se fog működni. Döglődik majd, mint nálunk a MIG-23as.

Ebből a képből Talán! 12 év múlva lesz export .
Még mindig úgy vagyok vele hogy ez egy drága sport repülő lesz a közeljövőben is . Míg az f-35 egy igazi high tech gép, amihez most készül az új sz-400 gyilkos rakéta;)
Ha jól sejtem, elég lessz oda egy siklóbomba is. Mint a mellékelt ábra mutatja, az F-35öst nem tudják kiszűrni a zajból 35 kilóméterről.
A Sz 800as is csak egy állandóan fölötte köröző A-50essel együtt ér valamit. Különben a látóhatár alatt odarepül egy raj F-16os, és ráereszt száz lopakodó rakétát. Ehez kéne kb 200 A-50es, a hozzá tartózó emberekkel és infrasztrákcsörrel. Ehez meg kellene három Oroszország.
Alternatív lehetőség: 500 méter magasan lebegő radar. Eddig csak egy amerikai rajzot láttam ilyenről.

Nem olvastam még . A 35-ös csúcs ez tény ! A kínaiak a saját hajtóműá miatt becsülik le sajátjukat és ennyi.
De szenzorok terén jobban állnak mint az oroszok. És pont a felderítő szenzorok terén jobb(túlélőképessége). az f-35 is mint a szu-57-es.
Ebben se vagyok biztos. Két olyan gépet hasonlítasz össze, amikről egy bitet se tudunk.

Szokjunk hozzá mert csak ilyen lesz nekik :D:D
Van nekik igazi modell is. Putyin saját távirányittót is kapott hozzája (aranybó van). Olyan nagy, hogy a mútkor bele vót űve egy ember, de nem biztonságos, mer sisak vót rajta. Láttam, mer monta a zinternet.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Van nekik igazi modell is. Putyin saját távirányittót is kapott hozzája (aranybó van). Olyan nagy, hogy a mútkor bele vót űve egy ember, de nem biztonságos, mer sisak vót rajta. Láttam, mer monta a zinternet.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
7.10nél mi lehet a farkincájában az a sugárzó izé?

Sokra mennek vele ! ;)
.
.
Anno a Mig-29 is a vilag legjobban manöverezö gepe volt, meg a bemutatok sztarja, csak azutan a valosag nem igazolta ezt a 90-es evekben. Akkor szorult gyorsan hatterbe az egesz Mig, es lepett elöre a Szu-27/30/35. Nagy szerencseje a Szuhojnak, hogy most Indiaban nem Szu-30-at kuldtek neki a pakisztaniaknak.

• Tetszik
Reactions: gacsat
.
.
Anno a Mig-29 is a vilag legjobban manöverezö gepe volt, meg a bemutatok sztarja, csak azutan a valosag nem igazolta ezt a 90-es evekben. Akkor szorult gyorsan hatterbe az egesz Mig, es lepett elöre a Szu-27/30/35. Nagy szerencseje a Szuhojnak, hogy most Indiaban nem Szu-30-at kuldtek neki a pakisztaniaknak.
Vagy ez pont a pakisztániaknak volt szerencse!! Nem tudhatjuk mi lett volna az eredmény, így mindenki azt jósolhat amit akar. Egyet tudunk: az etióp-eritreai háborúban a Szu-27-ek úgy leverték még a MiG-29-et is mint Józsi bácsi a diót a fáról, a Szu-30 az meg nem MiG-21 Bison.

• Tetszik
Reactions: fip7
Öngól bármit is eladni nekik.

Eladják nekik a ruszkik!

1 Azért mert jól megfizetik akár kétszeres db áron adnák akkor is megvennének belőle vagy 24 db
2 Az oroszok nagyon jól tudják hogy Kína sokkal jobb Avionika téren így nincs is mit félteni a szu-57-nél
3 Olyat is olvastam pár hónapja hogy az orosz 30 hajtóműből kína akár 1000-nél is több db vehet majd a j-20sokhoz .(Ezen nem is lepődnék meg)