A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

Itt le van bontva cégek szerint. Robbanószer,járművek,tüzérségi eszközök,páncélelhárító rakéták, Prvi Partizan lőszerek,rengeteg féle cucc. Nagyon beindult a szekér.

De mit szallitottak ebbol Magyarorszagnak?

Semmi konkretumot nem talaltam, csak egy olyan kijelentest hogy "Szerbia Magyarorszag harmadik legfontosabb partnere Europaban".

• Tetszik
Reactions: tindalos
biza, pedig nagyon mondták hogy kell az de elég nagy a csönd már elég rég óta erről biza :D
Míg mindenki a nagy beszerzésekre figyelt, ezt szépen sunyiban elintézték a háttérben.;) Amúgy most már tényleg jöhetne valami bejelentés. Mindjárt itt a május és idén még nem vettünk semmit.:D (Na jó a carl gustaf-okat, de azok még nagyon az év elején voltak.:p)

Regen meg volt szo tobb Mokusrol is.
A mókus nem heli ? hogy jön a sugárhajtású kiképző géphez ? :D vagy én értek félre valamit?
Míg mindenki a nagy beszerzésekre figyelt, ezt szépen sunyiban elintézték a háttérben.;) Amúgy most már tényleg jöhetne valami bejelentés. Mindjárt itt a május és idén még nem vettünk semmit.:D (Na jó a carl gustaf-okat, de azok még nagyon az év elején voltak.:p)
nekem az is megfelel ha ezt is a háttérben elrendezték már és már itt vannak a gépek de azért egy fotót már csak mutatnék hogy mégis mit vettünk :D
Amúgy nem kell aggódni , érdemes várni azokra a bejelentésekre :rolleyes::rolleyes:

Itt az olasz a favorit vagy a cseh? Nem nagy tétel, gondolom nem lenne probléma megvenni a legjobbat.

Hol irjak a cikkben hogy sugarhajtasu kikepzogepek erkeznek?

A repulomuszaki kepzessel valik teljesse a katonai repulokepzes.

Bejelentik vegre a maradek Zlineket. Esetleg meg ket Mokust.

Hol irjak a cikkben hogy sugarhajtasu kikepzogepek erkeznek?

A repulomuszaki kepzessel valik teljesse a katonai repulokepzes.

Bejelentik vegre a maradek Zlineket. Esetleg meg ket Mokust.
sehol , csak a címről nekem pl egyből az jutott eszembe mert mondták hogy azok is lesznek (azt hiszem pont abban a cikkben ahol a zlineket is bejelentették)
Reméljük hogy két századra terveznek. ;)
Ember tervez , Isten végez:rolleyes::oops: