Itt le van bontva cégek szerint. Robbanószer,járművek,tüzérségi eszközök,páncélelhárító rakéták, Prvi Partizan lőszerek,rengeteg féle cucc. Nagyon beindult a szekér.Lehet tudni, hogy ezek mik voltak?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Itt le van bontva cégek szerint. Robbanószer,járművek,tüzérségi eszközök,páncélelhárító rakéták, Prvi Partizan lőszerek,rengeteg féle cucc. Nagyon beindult a szekér.Lehet tudni, hogy ezek mik voltak?
Itt le van bontva cégek szerint. Robbanószer,járművek,tüzérségi eszközök,páncélelhárító rakéták, Prvi Partizan lőszerek,rengeteg féle cucc. Nagyon beindult a szekér.
akkor hamarosan jönnek a sugárhajtású kiképző gépek ?https://honvedelem.hu/cikk/115667_hamarosan_teljesse_valhat_a_katonai_repulokepzes
"Mivel a Honvédelmi és Haderőfejlesztési Programban beszerzett új helikopterek ősszel érkeznek a bázisra, ezért nagyon fontos, hogy felmérjék az igényeket, az infrastruktúra állapotát, s a fejlesztéseket ezekhez igazítsák – fűzte hozzá."
Bocs azt én sem tudom.De mit szallitottak ebbol Magyarorszagnak?
Semmi konkretumot nem talaltam, csak egy olyan kijelentest hogy "Szerbia Magyarorszag harmadik legfontosabb partnere Europaban".
A cím alapján nekem is ez ugrott be először. Nem tudom. Elég nagy a csönd ebben az ügyben.akkor hamarosan jönnek a sugárhajtású kiképző gépek ?![]()
![]()
Neeeem, először eladják a csatlósoknak a raktáron maradt több millió 5.56-ost jó pénzé...... Majd pisloghatunk, ha később meg azért kezdik zsarolni a NATO-t, hogy akkor most álljon át mindenki az új kaliberre, mert ők is megtették.
biza, pedig nagyon mondták hogy kell az de elég nagy a csönd már elég rég óta erről bizaA cím alapján nekem is ez ugrott be először. Nem tudom. Elég nagy a csönd ebben az ügyben.
A cím alapján nekem is ez ugrott be először. Nem tudom. Elég nagy a csönd ebben az ügyben.
Míg mindenki a nagy beszerzésekre figyelt, ezt szépen sunyiban elintézték a háttérben.biza, pedig nagyon mondták hogy kell az de elég nagy a csönd már elég rég óta erről biza![]()
Na erről lemaradtam. Van esetleg linked, hogy hol mondták?Regen meg volt szo tobb Mokusrol is.
A mókus nem heli ? hogy jön a sugárhajtású kiképző géphez ?Regen meg volt szo tobb Mokusrol is.
nekem az is megfelel ha ezt is a háttérben elrendezték már és már itt vannak a gépek de azért egy fotót már csak mutatnék hogy mégis mit vettünkMíg mindenki a nagy beszerzésekre figyelt, ezt szépen sunyiban elintézték a háttérben.Amúgy most már tényleg jöhetne valami bejelentés. Mindjárt itt a május és idén még nem vettünk semmit.
(Na jó a carl gustaf-okat, de azok még nagyon az év elején voltak.
)
biza, pedig nagyon mondták hogy kell az de elég nagy a csönd már elég rég óta erről biza![]()
Csehekről volt itt a fórum egy-két eszmecsere, az olasz alenia-ról nem sok szó esett.Itt az olasz a favorit vagy a cseh? Nem nagy tétel, gondolom nem lenne probléma megvenni a legjobbat.
Vagy rajottek hogy megsem annyira kell ez a 20 pilota miatt sugarhajtasu kikepzogep...![]()
Na erről lemaradtam. Van esetleg linked, hogy hol mondták?
sehol , csak a címről nekem pl egyből az jutott eszembe mert mondták hogy azok is lesznek (azt hiszem pont abban a cikkben ahol a zlineket is bejelentették)Hol irjak a cikkben hogy sugarhajtasu kikepzogepek erkeznek?
A repulomuszaki kepzessel valik teljesse a katonai repulokepzes.
Bejelentik vegre a maradek Zlineket. Esetleg meg ket Mokust.
Ember tervez , Isten végezReméljük hogy két századra terveznek.![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..