Visszajelzések és javaslatok

Google Spreadsheet megosztása miért nem lehetséges a fórumon? Azt írja ki, hogy nincs megosztva, amikor teszt jelleggel még a szerkesztési lehetőséget is megadtam, hátha azért nem megy át a fórum felületére.

Energiavámpir van a Magyar haderő fejlesztési irányaiban és terjed az Összefoglaló a légi harcászatról-ba, hagymát és keresztet kérek mert néhány nap után teljesen vérszegény lettem...,meg szerintem más is, pedig csak olvasunk és nem kommentelünk...

• Tetszik
Reactions: ghostface
Energiavámpir van a Magyar haderő fejlesztési irányaiban és terjed az Összefoglaló a légi harcászatról-ba, hagymát és keresztet kérek mert néhány nap után teljesen vérszegény lettem...,meg szerintem más is, pedig csak olvasunk és nem kommentelünk...

Mesélj mit hagytam ki?:D
Tegnap elkezdtem a haderő fejlesztést olvasni,de fél óra múlva még mindig 1200+ hsz volt vissza így feladtam,pedig jellemzően akkor van ennyi komnent ha vettünk is valamit.

Mesélj mit hagytam ki?:D
Tegnap elkezdtem a haderő fejlesztést olvasni,de fél óra múlva még mindig 1200+ hsz volt vissza így feladtam,pedig jellemzően akkor van ennyi komnent ha vettünk is valamit.
Ha belekezdtél és feladtad, akkor tudod miről beszélek...Téged is leszívott az az energiavámpír :p

• Tetszik
Reactions: tonyo
Akkor magadra ismertél. De legalabb jol szorakozol.:)

Mondjuk annak lehet, hogy lenne értelme, hogy ne legyen ennyire általános az a fórum. Be lehetne terelni a fejlesztési témát a haderőnemek szerint létrehozott tematikus topic-okba is...
De egy Kfir top instant get.... :D
Elképesztően nêpszerű lenne!

Mondjuk annak lehet, hogy lenne értelme, hogy ne legyen ennyire általános az a fórum. Be lehetne terelni a fejlesztési témát a haderőnemek szerint létrehozott tematikus topic-okba is...
De egy Kfir top instant get.... :D
Elképesztően nêpszerű lenne!
Nem, a forum jó.
Csak nem kellene gyakorlatilag agresszívan egy termék eladás/megvevés ösztönzésével foglalkozni, pláne olyan módon, hogy egy nem megfelelô termék olyan tulajdonságait hangsúlyozzák, melyek éppen pont annak nem igazán vannak.

Rövid hírek. Készül egy légvédelmi tüzérséges cikk, ami a tavaly augusztusi UAV vitából kezdődött, de ha már lehetőség is van rá, akkor kicsit kibővítettem is. Számokkal és modellel fogja megmutatni, hogy mi a helyzet, és a melléklet része lesz, amivel mindenki számolhat saját szájíze szerint azzal a feltételezéssel azt, és amit akar.

Remélem kellően gondolatébresztő lesz.

Rövid hírek. Készül egy légvédelmi tüzérséges cikk, ami a tavaly augusztusi UAV vitából kezdődött, de ha már lehetőség is van rá, akkor kicsit kibővítettem is. Számokkal és modellel fogja megmutatni, hogy mi a helyzet, és a melléklet része lesz, amivel mindenki számolhat saját szájíze szerint azzal a feltételezéssel azt, és amit akar.

Remélem kellően gondolatébresztő lesz.
Van itt a fórumon valószínűség számításban jártas ember? Szükségem lenne egy kis segítségre.