M
molnibalage
Guest
Google Spreadsheet megosztása miért nem lehetséges a fórumon? Azt írja ki, hogy nincs megosztva, amikor teszt jelleggel még a szerkesztési lehetőséget is megadtam, hátha azért nem megy át a fórum felületére.
Energiavámpir van a Magyar haderő fejlesztési irányaiban és terjed az Összefoglaló a légi harcászatról-ba, hagymát és keresztet kérek mert néhány nap után teljesen vérszegény lettem...,meg szerintem más is, pedig csak olvasunk és nem kommentelünk...

Ha belekezdtél és feladtad, akkor tudod miről beszélek...Téged is leszívott az az energiavámpírMesélj mit hagytam ki?
Tegnap elkezdtem a haderő fejlesztést olvasni,de fél óra múlva még mindig 1200+ hsz volt vissza így feladtam,pedig jellemzően akkor van ennyi komnent ha vettünk is valamit.

én még jól szórakozom...Ha belekezdtél és feladtad, akkor tudod miről beszélek...Téged is leszívott az az energiavámpír![]()
Akkor magadra ismertél. De legalabb jol szorakozol.én még jól szórakozom...

Akkor magadra ismertél. De legalabb jol szorakozol.![]()

Nem, a forum jó.Mondjuk annak lehet, hogy lenne értelme, hogy ne legyen ennyire általános az a fórum. Be lehetne terelni a fejlesztési témát a haderőnemek szerint létrehozott tematikus topic-okba is...
De egy Kfir top instant get....
Elképesztően nêpszerű lenne!
Törlődött. A digitális tér más felületein keresgéli a macskási videóit.MFinnertoivy nem közénk való jelenség.
Valamilyen spammer. Időnként megjelennek.Mi ez? Valami támadás, vagy csak orosz hülyegyerekek játszanak?
Mi ez? Valami támadás, vagy csak orosz hülyegyerekek játszanak?
Sehogy. Képként elmented, amit be akarsz tenni. A fórum valamiért Google Spreadsheet-et sem enged beágyazni.Excel táblát hogy tudok beilleszteni?
KöszSehogy. Képként elmented, amit be akarsz tenni. A fórum valamiért Google Spreadsheet-et sem enged beágyazni.
Van itt a fórumon valószínűség számításban jártas ember? Szükségem lenne egy kis segítségre.Rövid hírek. Készül egy légvédelmi tüzérséges cikk, ami a tavaly augusztusi UAV vitából kezdődött, de ha már lehetőség is van rá, akkor kicsit kibővítettem is. Számokkal és modellel fogja megmutatni, hogy mi a helyzet, és a melléklet része lesz, amivel mindenki számolhat saját szájíze szerint azzal a feltételezéssel azt, és amit akar.
Remélem kellően gondolatébresztő lesz.
kammVan itt a fórumon valószínűség számításban jártas ember? Szükségem lenne egy kis segítségre.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..