A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

"hobbinemzetőr" a ... Nálunk aki megmaradt, mindenki komolyan veszi a dolgát és nagyon lelkes. Sportolunk és sokan polgári lőtérre is kijárunk saját költségen. Több tiszteletet!
Azt tőlük ne várj. Próbálná meg az usa-ban a national guardra elsütni...pár tockos fizikálisan is kiutalásra kerülne.

Pedig ott is megy a weekend soldier-ezés, főleg az aktív állomány részéről :D
Hivatásos vagy szerződéses katonától elfogadja az ember az ilyen csipkelődést, de aki civilként csak köpködi azt aki tesz valamit, az avalóban irritáló. És itt nem számít, hogy milyen komoly a képzés vagy a felszerelés. Az elv a lényeg.

Hivatásos vagy szerződéses katonától elfogadja az ember az ilyen csipkelődést, de aki civilként csak köpködi azt aki tesz valamit, az avalóban irritáló. És itt nem számít, hogy milyen komoly a képzés vagy a felszerelés. Az elv a lényeg.
Pont ez jutott az eszembe. 1-2. Vh-ban is volt precedens arra, h a hivatásos megfutott, az önkéntes meg népfölkelő helytállt.

61267855_302726673999202_6883617335966433280_n.png

További képek itt:

Úgy néz ki valamiért nem engedi beilleszteni simán a drive linket. Nem tudom miért :/

• Tetszik
Reactions: Gyurma
Ugye az csak valami hülye vicc hogy Tiger helikoptert akarunk venni? Állítólag Németországban lehozta a tv meg újság! Inkább akkor még 10 db H145M és 10 db h225m vegyünk!

Ugye az csak valami hülye vicc hogy Tiger helikoptert akarunk venni? Állítólag Németországban lehozta a tv meg újság! Inkább akkor még 10 db H145M és 10 db h225m vegyünk!
Melyik TV meg újság hozta le? o_O Jelenleg sztem egyáltalán nem aktuális kérdés a Tiger, bár én nem tartanám akkora hülye viccnek amúgy. Miért ne lehetne Magyarországnak pár modern harci helikoptere? A cseheknek meg AH-1Z Vipere lesz ha valami idióta szenátor persze nem akadájozza ezt meg.

Az ARD a Bild meg a Spiegel is írt róla! (?) állítólag! A tigerekről sajnos nem hallottam sok jót! Akkor lehet nekünk inkább vagy A129 vagy T-129 lenne jó helyettük! Bár az A129 se mondanak sok pozitívumokat

Az ARD a Bild meg a Spiegel is írt róla! (?) állítólag! A tigerekről sajnos nem hallottam sok jót! Akkor lehet nekünk inkább vagy A129 vagy T-129 lenne jó helyettük! Bár az A129 se mondanak sok pozitívumokat

Linket sajnos nem tudok adni! Sry
holnap utána kérdezek , de én nem találok semmit egyik online német felületen sem

+kieg.
1.) tény hogy a Tiger nem nagy siker
2.)nem kell már ide harci heli , se A129 se T-129 (bár sok kül. nincs köztük) , még a mihuk felújítása is kb felesleges volt ...