Azok ezek lesznek:A tervezett legénységi társasági egyenruha lesz állítólag.
A verzió:
B verzió
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Azok ezek lesznek:A tervezett legénységi társasági egyenruha lesz állítólag.
ha ennyire nagy löncshús lógna a lábuk között nem kellett volna boríték anno hogy megnyerjék az itthoni tendert és akkor 28db F16 érkezhetett volna amik a sajátjaink lettek volna ...Ugye te most nem a Saab autóit próbálod meg a Saab hadiipari fejlesztéseivel összehasonlítani?
Szerintem nézz utána, pl. annak, hogy hogyan nyerte meg a Boeing/Saab konzorcium a T-X programot. Meg hogy miért rendeltek egy tesztpéldányt az amerikaiak a Gripen E AESA radarjából.
Ha a raven ra gondolsz az olaszUgye te most nem a Saab autóit próbálod meg a Saab hadiipari fejlesztéseivel összehasonlítani?
Szerintem nézz utána, pl. annak, hogy hogyan nyerte meg a Boeing/Saab konzorcium a T-X programot. Meg hogy miért rendeltek egy tesztpéldányt az amerikaiak a Gripen E AESA radarjából.
Az a kis xaros ország tud lérak rendszert gyártani. Mi meg olyan faxok vagyunk, hogy még venni sem tudunk csak úgy, hogy az USA segítségét kérjük a norvégok meggyőzésére! Ki is a fax itt?Az számunkra lényegtelen, ha nem adják hát nem adják. Pont. Az a cuki hogy zsarolni akarnak, és mivel üzemben is kell tartani amíg rendszerben van végig zsarolni fognak vagy 30 évig. Egy ilyen kis xaros országtól ezt nem tűrhetjük, azért ne játszanak már nagy hatalmasdit mert se nem Kína se nem Oroszország vagy Usa szintjén van Norvégia.
Te tényleg a svédeket okolod, amiért nincs "saját" vadászgépflottánk? Tudod, ahhoz, hogy a csokit a sajátodnak tudd, előbb ki kell fizetni...ha ennyire nagy löncshús lógna a lábuk között nem kellett volna boríték anno hogy megnyerjék az itthoni tendert és akkor 28db F16 érkezhetett volna amik a sajátjaink lettek volna ...
Nem mondom hogy a Saab rossz dolgokat csinál , ellenkezőleg de azért tudjuk már hol van a helyük , amit rappali mondot teljesen igaz , full platformot kaptak anno a GM-től és ugyan nem voltak nagy elvárások , anno nem sikerült megugrani , mostanában elismerem hogy jó játékokat képesek gyártani de azért nem Isteníteném őket
Az a kis szaros orszag europa eggyik legnagyobb orszaga es a vilag eggyik legnagyobb olaj es gaz kitermeloje.Az a kis xaros ország tud lérak rendszert gyártani. Mi meg olyan faxok vagyunk, hogy még venni sem tudunk csak úgy, hogy az USA segítségét kérjük a norvégok meggyőzésére! Ki is a fax itt?
Inkább A de mind2 elég rondácska. A B verzión nevetségesen nagynak tűnik a sapkajelvény, szín se legjobb sztem. (Tudom ízlés szubjektív dolog).Azok ezek lesznek:
A verzió:
B verzió
Nekem olyan 2. Vhs amerikai beutese vanInkább A de mind2 elég rondácska. A B verzión nevetségesen nagynak tűnik a sapkajelvény, szín se legjobb sztem. (Tudom ízlés szubjektív dolog).
A mostani is kb ilyen amúgy.Nekem olyan 2. Vhs amerikai beutese van
Azért az túlzás, h a skandináv fejlesztés olyan hűde; saab csődje? Komplett platformot kaptak a GM-től, amit addig specializáltak, h drágább és rosszabb lett (saab-vectra pl.) vagy volvo...dettó. Ha annyira topp lenne, miért nem raknak saját hajtóművet a griffbe?!
Ugye te most nem a Saab autóit próbálod meg a Saab hadiipari fejlesztéseivel összehasonlítani?
Saab hadiiparban mekkora részesedése is van a BAE Systemsnek? 20-százalék? Nyilván a technológia transzfer is a saabtól megy egy űripari cégbeUgye te most nem a Saab autóit próbálod meg a Saab hadiipari fejlesztéseivel összehasonlítani?
ha ennyire nagy löncshús lógna a lábuk között nem kellett volna boríték anno hogy megnyerjék az itthoni tendert és akkor 28db F16 érkezhetett volna amik a sajátjaink lettek volna ...
Nem mondom hogy a Saab rossz dolgokat csinál , ellenkezőleg de azért tudjuk már hol van a helyük , amit rappali mondot teljesen igaz , full platformot kaptak anno a GM-től és ugyan nem voltak nagy elvárások , anno nem sikerült megugrani , mostanában elismerem hogy jó játékokat képesek gyártani de azért nem Isteníteném őket
Ebben mi az új magyar mintához hasonló ? Vagy csak a monitorom van fekete fehérre állítva ?
Ebben mi az új magyar mintához hasonló ? Vagy csak a monitorom van fekete fehérre állítva ?