le se fogják szarni hogy a neve Orbán , Ő a miniszterelnök pici fiaLehet igazad van az adott esetben de egyelore meg nem tudhatjuk. Varjunk meg vele. Az esely jar meg annak is kit Orbannak hivnak.
nem , megnyugtatlak , ez nem csak Magyarország , a brit királyi családból aki csak katonának ment mindig is más hozzáállást kapott mint akárki másTisztaban vagyok vele. Ez Magyarorszag.
1.) azt se tudjuk pontosan melyik alakulathoz kerül , csak annyit tudunk hogy az MH2 kiképző századánál végezte a kiképzést , ha ebből te leszűrsz dolgokat az max egy vélemény lehet mert konkrétat úgy se fogunk megtudniAz utcarol nulla tapasztalattal egy alapkikepzessel bekerulni egy "nemlehet beoba" azert tobb mint necces. Akkorinkabb hajlok a nem akarunk ra valaszolni verziora, de ahogy irtam en mopst kivarok a dologgal.
2.) tény hogy valamire nem akarunk válaszolni de a "kérdések" nagy része amit itt pedzegettek már pár oldala azokra inkább nem lehet a kevés információ miatt
lehet túl van fizetve de azt azért tegyük hozzá hogy az áraikon az is dob hogy csak évi 150 tehergépjárműre van max kapacitásuk + politika , nyilván ha nagyon akarná egy külföldi cég betudna adni olyan pályázatot hogy köpni nyelni nem tudnának fentA Rába igy is baromira túl van fizetve.Olcsóbban jobbat lehet kapni a piacon.A hazai gyártással meg ne jöjjön senki,a jelenlegi Rábák csak összeszerelések,olyan formában,hogy a MAN nem engedné rájuk rakni az emblémáját.Ha egy tisztességes nyilt tendert irnánk ki a beszerzésre,a Rába labdába se rughatna a jelenlegi hozzáállással.
első kérdésre a válasz : szerintem semmi gond nincs vele , nem értem miért akadtak fent rajta az emberekMi a gond azzal hogy Orban fia katona akar lenni. Normalis orszagban nem is lenne téma. Max erdekesség.
Na meg ez a Rábázás? Beakadt a szalag??
második kérdésre a válasz: az egész onnan jött hogy jött a link hogy mo. Rába alvázra szerelt szlovák EVA-t akar venni/gyártani/összeszerelni ( Isten tudja már...) és hááát pár okos szentül állította hogy a német majd 13 tonnás csúzlit is biza rá lehet rakni a 8x8-as Rábára ( ami nincs is gyártásban de ha lenni is gyenge lenne hogy ilyet rárakjanak , már anno is nevettek a Rába mérnökök ilyen ötleten csak hát páran a tényeket nem igazán gondolják fontosnak) , na , innen eszkalálódott ki a Rába probléma....ne is kérdezd....
Te ott voltál mellette hogy mindent tudsz vagy mi ?Harry ugyanazt a kikepzest csinalta vegig mint a tobbiek. Mind a laktanyaban mind pedig a harcteren ragaszkodott hozza hogy ugyanazt csinalja mint a tobbi tiszttarsai is. Az egyetlen kulonbseg azvolt hogy neki extra biztositas jart. A katonatarsai a mai napig elismeroen beszelnek rola mint emberrol.