Sehol nem írták, hogy az MH 2.-nél fog szolgálni, csak az alapkiképzést kapta ott mint jó páran akik aztán mennek tovább Kecskemétre Tatára stb.
Kiderul !
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Sehol nem írták, hogy az MH 2.-nél fog szolgálni, csak az alapkiképzést kapta ott mint jó páran akik aztán mennek tovább Kecskemétre Tatára stb.
Én amúgy sajnálom a srácot mert egy értelmes munkahelyi kapcsolata nem lesz.
Hagyd már az 50 éves cuccokat légyszíves, értjük hogy jó lett volna! Ez a hajó akkor elment és a mai helyzethez viszonyítva teljesség irreleváns és felesleges miatta siránkozni.
Ezert kerdeztem ra a beosztasra mert a rendfokozat akar meg rendben is lehet. Sot a beosztas is rendben lehet mondjuk a jogi osztalyon elhelyezve. A kerdes mega nem roszindulatu egyaltalan. Szimplan csak tisztazni szeretnem mi a helyzet. A gond akkor van amikor nem akarunk vagy merunk valaszolni ra mert a valasz ciki.
Add meg neki az eselyt. Hidd el az a gyulekezetesdi sem volt egyszeru dolog es eleg jol lemenedzselte. En drukkolok neki.
Hagyd már az 50 éves cuccokat légyszíves, értjük hogy jó lett volna! Ez a hajó akkor elment és a mai helyzethez viszonyítva teljesség irreleváns és felesleges miatta siránkozni.
Az esetleg eszedbe sem jut,hogy nem lehet?
Senki nem úgy fog hozzá állni,hogy Orbán xy hanem úgy,hogy a miniszterelnök fia.Eszed nem eszed egy bizonyos szint felett már csak ezt látják.
Az utcarol nulla tapasztalattal egy alapkikepzessel bekerulni egy "nemlehet beoba" azert tobb mint necces. Akkorinkabb hajlok a nem akarunk ra valaszolni verziora, de ahogy irtam en mopst kivarok a dologgal.
Tudod milyen beosztásba került?
Lónak a faszát ez Magyarország! Harry herceget sem hinném hogy a briteknél bárki megfókáztatta volna... Ez a való világ, hagyjuk már ezt a saját magunk köpködését, mert engem pl. zavar!Tisztaban vagyok vele. Ez Magyarorszag.
El sajnos,sőt,rég elsűllyedt.De az a viszonyrendszer,ami a bukását okozta,maradt.Különben korszerű váltóval és motorral(ezek akkor is MAN és ZF licencek voltak benne) jobban teljesitene,mint a mai vastagon túlárazot Rába.De alapvetően az intézményrendszerrel van a baj.Ez a operettrendszer még az egyébként világélvonalbéli MAN helyi változatát is szarrakattá zülleszti-de annyiért,amennyiért már az eredeti MAN csúcsváltozatát is meglehetne venni full-extrás elitkivitelben 20évnyi gyári támogatassal együtHagyd már az 50 éves cuccokat légyszíves, értjük hogy jó lett volna! Ez a hajó akkor elment és a mai helyzethez viszonyítva teljesség irreleváns és felesleges miatta siránkozni.
NEM !Ezert kerdeztem. Te tudod ?
Teged is zavarnak a kerdesek ?Nem de össza vissza beszélsz anélkül,hogy tudnád!
Lónak a faszát ez Magyarország! Harry herceget sem hinném hogy a briteknél bárki megfókáztatta volna... Ez a való világ, hagyjuk már ezt a saját magunk köpködését, mert engem pl. zavar!
Harry ugyanazt a kikepzest csinalta vegig mint a tobbiek. Mind a laktanyaban mind pedig a harcteren ragaszkodott hozza hogy ugyanazt csinalja mint a tobbi tiszttarsai is. Az egyetlen kulonbseg azvolt hogy neki extra biztositas jart. A katonatarsai a mai napig elismeroen beszelnek rola mint emberrol.
le se fogják szarni hogy a neve Orbán , Ő a miniszterelnök pici fiaLehet igazad van az adott esetben de egyelore meg nem tudhatjuk. Varjunk meg vele. Az esely jar meg annak is kit Orbannak hivnak.
nem , megnyugtatlak , ez nem csak Magyarország , a brit királyi családból aki csak katonának ment mindig is más hozzáállást kapott mint akárki másTisztaban vagyok vele. Ez Magyarorszag.
1.) azt se tudjuk pontosan melyik alakulathoz kerül , csak annyit tudunk hogy az MH2 kiképző századánál végezte a kiképzést , ha ebből te leszűrsz dolgokat az max egy vélemény lehet mert konkrétat úgy se fogunk megtudniAz utcarol nulla tapasztalattal egy alapkikepzessel bekerulni egy "nemlehet beoba" azert tobb mint necces. Akkorinkabb hajlok a nem akarunk ra valaszolni verziora, de ahogy irtam en mopst kivarok a dologgal.
lehet túl van fizetve de azt azért tegyük hozzá hogy az áraikon az is dob hogy csak évi 150 tehergépjárműre van max kapacitásuk + politika , nyilván ha nagyon akarná egy külföldi cég betudna adni olyan pályázatot hogy köpni nyelni nem tudnának fentA Rába igy is baromira túl van fizetve.Olcsóbban jobbat lehet kapni a piacon.A hazai gyártással meg ne jöjjön senki,a jelenlegi Rábák csak összeszerelések,olyan formában,hogy a MAN nem engedné rájuk rakni az emblémáját.Ha egy tisztességes nyilt tendert irnánk ki a beszerzésre,a Rába labdába se rughatna a jelenlegi hozzáállással.
első kérdésre a válasz : szerintem semmi gond nincs vele , nem értem miért akadtak fent rajta az emberekMi a gond azzal hogy Orban fia katona akar lenni. Normalis orszagban nem is lenne téma. Max erdekesség.
Na meg ez a Rábázás? Beakadt a szalag??
Te ott voltál mellette hogy mindent tudsz vagy mi ? elhiszem hogy a katona társai elismerően nyilatkoznak róla (mernének csak mást mondani annak a fiáról akire amúgy felesküdnek...) de hagyjál már a hülyeséggel , hozzá se mertek érni , a katona élet nem csak a kiképzésből áll , a szivatások , szórakozások ugyanúgy vele járó dolog , aki katona volt tudja hogy mikről beszélek ,te biztos nem , ezért gondolod és látod így ezt a Harry herceges dolgotHarry ugyanazt a kikepzest csinalta vegig mint a tobbiek. Mind a laktanyaban mind pedig a harcteren ragaszkodott hozza hogy ugyanazt csinalja mint a tobbi tiszttarsai is. Az egyetlen kulonbseg azvolt hogy neki extra biztositas jart. A katonatarsai a mai napig elismeroen beszelnek rola mint emberrol.
le se fogják szarni hogy a neve Orbán , Ő a miniszterelnök pici fia
nem , megnyugtatlak , ez nem csak Magyarország , a brit királyi családból aki csak katonának ment mindig is más hozzáállást kapott mint akárki más
1.) azt se tudjuk pontosan melyik alakulathoz kerül , csak annyit tudunk hogy az MH2 kiképző századánál végezte a kiképzést , ha ebből te leszűrsz dolgokat az max egy vélemény lehet mert konkrétat úgy se fogunk megtudni
2.) tény hogy valamire nem akarunk válaszolni de a "kérdések" nagy része amit itt pedzegettek már pár oldala azokra inkább nem lehet a kevés információ miatt
lehet túl van fizetve de azt azért tegyük hozzá hogy az áraikon az is dob hogy csak évi 150 tehergépjárműre van max kapacitásuk + politika , nyilván ha nagyon akarná egy külföldi cég betudna adni olyan pályázatot hogy köpni nyelni nem tudnának fent
első kérdésre a válasz : szerintem semmi gond nincs vele , nem értem miért akadtak fent rajta az emberek
második kérdésre a válasz: az egész onnan jött hogy jött a link hogy mo. Rába alvázra szerelt szlovák EVA-t akar venni/gyártani/összeszerelni ( Isten tudja már...) és hááát pár okos szentül állította hogy a német majd 13 tonnás csúzlit is biza rá lehet rakni a 8x8-as Rábára ( ami nincs is gyártásban de ha lenni is gyenge lenne hogy ilyet rárakjanak , már anno is nevettek a Rába mérnökök ilyen ötleten csak hát páran a tényeket nem igazán gondolják fontosnak) , na , innen eszkalálódott ki a Rába probléma....ne is kérdezd....
Te ott voltál mellette hogy mindent tudsz vagy mi ? elhiszem hogy a katona társai elismerően nyilatkoznak róla (mernének csak mást mondani annak a fiáról akire amúgy felesküdnek...) de hagyjál már a hülyeséggel , hozzá se mertek érni , a katona élet nem csak a kiképzésből áll , a szivatások , szórakozások ugyanúgy vele járó dolog , aki katona volt tudja hogy mikről beszélek ,te biztos nem , ezért gondolod és látod így ezt a Harry herceges dolgot