A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

Tehát ilyen szövetségesek legyünk, akik szintén így gondolkodnak? Akkor milyen alapon várnánk el, hogy megvédjenek? A mi honvédeink nem áldozzák fel magukat Elzászért vagy Sziléziáért, pláne nem a Baltikumért a te logikád szerint. Gratulálok!
Így van! Én sem véreznék másokért és ez a civilizáció alapja. Mi haszna származott eddig, ha idegen érdekért harcoltunk...mondjuk a napóleóni háborúktól ideáig?

• Tetszik
Reactions: vilmoci and Loken
Kimondtad te is: "akik szintén igy gondolkodnak?" Ők igy gondolkodnak. Mi vagyunk 1000 éve az ütközőzóna, ahol meg lehet vívni a háborúkat. Nyugati országokban nem lesz ellenséges partraszállás, nekünk soha nem kellene oda menni az ő országaikba értük harcolni egy védekező háborúban, ők meg nem valószínű hogy jönnek segíteni. Ez az egész kelet-Európa annyit nem jelent a tőlünk nyugatabbra lakóknak, mint a cipőjük aljára beszáradt kutyaszar.

NATO még nem lett próbára téve, hogy mennyit ér valójában mint védekező szövetség. Ne is legyen, de azért sokat nem várok a tagoktól.
Amikor polgárháború lesz a muszlim testvérek és az őslakosok között, valószínűleg fogják majd kérni a segítségünket.

Elnézést..megwikiztem. kb annyi mint magyar. mea-culpa. még bolgár is több van. de arra azért emlékeztek, hogy 1-2 éve lengyel szélsőségesek dobáltatták meg a magyar házat..hátha balhé lesz és nekik indok lenne bevonulni.szóval a lengyellel is vigyázni kell...simán feláldozna bennünket..ha tudna:))
ELNÉZÉZÉST MINDENKITŐL. EZT BEMÁSOLOM.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
NEM MONDOM HOGY ETTŐL FÉLNI KELL..HISZ EZ EGY ELMEBETEG SZERINTEM.DE MÉGIS....

Akkor szerintem kanyarodjunk vissza a magyar haderő lehetséges fejlesztési irányaihoz.
Egyéni felszerelésnek van külön topicja, de én most egy gyöngyszemet találtam!!!! Illetve az egész csatorna az!
Íme, angoléknál így megy ez :rolleyes::) (az akcentusért én kérnék elnézést :D):
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Na, teljesült Merkel mama vágya, német lett az EP elnöke,úgyhogy kérhetjük az akciós Pumákat vagy KF41-et. Ugyanakkor Macron bácsinak szívességet kell tenni, A400-as vagy Aster rakétarendszer személyében. Gondolom, a vezérünk is így gondolja, hogy egy darabig megint csendbe legyenek. A másik dolog: írták, hogy a norvégok nem nagyon állnak kötélnek a Nasams 2 terén, Trampi bácsinak meg az az érdeke, hogy a drágábbik rakétarendszert adja el nekünk. A Nasams rakétarendszeren az USA és a norvégok osztoznak.