A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

Se stílúsa, se megjelenése nincs ennek az embernek. Hogyan került a honvedség közelébe?

Szerintem semmivel nem rosszabb, mint az elődei a rendszerváltás óta. Vadai, Szekres, pedig sokkal rosszabbak voltak. Amúgy jó parancsvégrehajtó és beszél sokat. Nem hinném hogy komoly döntések tartoznak rá, de ezt a politikai munkát is el kell végezni valakinek, amit csinál. megfelel rá. Szakmába biztos nem szól bele, csak kihirdeti, ha valami döntés születik. Minden kormányzat alatt megvolt az ilyen ember, semmi gond.

• Tetszik
Reactions: megazez
Hölgyeim uraim itt a mi harckocsizó zászlóaljunk(ennek fényében tessék egzotikus kaliberekben gondolkozni):

FB-IMG-1564129608962.jpg

Akkor is borzasztó ha misszióban van a fele...

Hát illene a létszámot rendezni, mire a Leopárdok megjönnek, ha még párhuzamosan üzemeltetni is akarját a 72-eseket. Ez piszok kevés ember. Amennyiben a zászlóaljhoz esetleg tartozó műszaki karbantartó katonák ( ha ma van ilyen ) is a képen vannak, ez legfeljebb 1 század kezelőlegénység akkor csak. Amennyiben nincsenek, csak harkocsikezelők vannak a képen, akkor mondjuk 2 század. ( 3 fő/harckocsi )

Hát illene a létszámot rendezni, mire a Leopárdok megjönnek, ha még párhuzamosan üzemeltetni is akarját a 72-eseket. Ez piszok kevés ember. Amennyiben a zászlóaljhoz esetleg tartozó műszaki karbantartó katonák ( ha ma van ilyen ) is a képen vannak, ez legfeljebb 1 század kezelőlegénység akkor csak. Amennyiben nincsenek, csak harkocsikezelők vannak a képen, akkor mondjuk 2 század. ( 3 fő/harckocsi )

Ez zászlóalj mert fegyvernemi nap van.

Ha ők tartalékosok, akkor nem akkora gáz.
Ha jól látom, akkor angol MTP gyakorló, és sisakhuzat. Tudtommal náluk ez van rendszeresítve.
AK-63D, meg hozzá való tártáska :oops:.
Lehet, hogy Benkő papa azért volt múlt héten Angliában, hogy még több inkurenciából való angol gyakorlót intézzen? Ezek szerint bevált?:)
Intézhetné a komplett Virtus rendszert is..
Annál sokkal jobbat jelenleg szerintem nehéz lenne találni

• Tetszik
Reactions: wolfram
Intézhetné a komplett Virtus rendszert is..
Annál sokkal jobbat jelenleg szerintem nehéz lenne találni
Háát azon nagyon csodálkoznék! ;)
De ez a 2007-as üzlet nem tűnt olyan rossznak. Ha jól számoltam, akkor fillérekért kaptuk a gyakorlókat, amik ráadásul színben eléggé hasonlítanak a (többször mosott) 2015M-re.

Háát azon nagyon csodálkoznék! ;)
De ez a 2007-as üzlet nem tűnt olyan rossznak. Ha jól számoltam, akkor fillérekért kaptuk a gyakorlókat, amik ráadásul színben eléggé hasonlítanak a (többször mosott) 2015M-re.
Pont ezért lett ez véve. Konténerével lehet venni szarér hugyért az angol surplus boltokban.