Beszélgető

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

M

molnibalage

Guest
Nem voltam vele egy projekten és a cégtől is elment.

A gázt minden degenerált idióta tudja nyomni. Ha a 10 éves gyerekemet odaültetem a kormány elé, ő is. Viszont okosan vezetni, na az már nem megy. 170el max öt-tíz kib.szott percet lehet nyerni 200 kilométeren is. Autópályán a forgalom miatt lehet értelmes keretek között tolni 130 helyett mondjuk ha folyamatosan akarsz haladni 140el, de 170 teljesen felesleges. Magát és a többieket teszi ki az ember felesleges kockázatnak. 4es úton pedig, ahol bármikor lehet úthiba, ekkora ökörséget elkövetni. Nemrég volt a kiscsávó, a kamionos fia, aki 180al csapódott az oszlopnak a bömbivel 20 évesen. Minek? Értelmetlen halál. Az is baromság, hogy Buzukival tolja a barom 90 helyett 140el, aztán ha elkapják, több a bünti, mint amennyit az a szar ért. Normálisak?

Németországban néha én se bírok magammal és néhanapján nyomom autópályán 200+al, de csak jól felkészített autóval és ott is csak bizonyos autópályán, ahol alig vagy egyáltalán nincs forgalom. De még így is csak akkor, ha nappal van, jó látási viszonyok és egyedül utazom.

Itthon meg a majmok az M1esen, M7esen tolják ameddig merik, pedig egymás seggében vannak az autók. Meg a sok szlovák-ukrán bunkó az M3ason 190el viszonylag jó autókkal. Elég egy hiba, és máris M6os Puntó baleset lesz a vége. Minek? Értelmetlen. Olyan követési távolsággal amit egyesek megengednek maguknak még egy jó autóban sincs esélyük. Akkor minek? Menőzés? Butaság? Nem ismerik a fizikát? Értelmetlen.

Figyeltem az M1esen a sok barmot a 60as táblánál a többkilométeres felújítások során. 60 helyett belsőben, pár centire a szembeforgalomtól, sötétben: 130-140el ... Normálisak? Persze törökök, bevándorló hátterűek, akik mögött már hosszú út van, de lófasz ez a 19-25 km, nem ezen fog múlni, viszont sokat veszíthetnek, ha balesetet szenvednek. Értelmetlen.

Az M0 dél-budai/pesti szakaszát már nem is írom. Ott is ez megy.

A követési távolság be nem tartása miatt vagy egy rakás koccanás. Bődületes, hogy emberek egymás seggében tized másodpercekre mennek 50-150-es tempóval. Egy rakás agyhalott...
 

emel

Well-Known Member
2013. február 11.
9 085
15 027
113
BREKÓ BREKÓ!!

377352322389 és hasonló telefonszámokról érkező hívást ne vegyetek fel, de semmiképpen ne hívjátok vissza!
Köszi, engem tegnap éjjel 11,48-kor ébresztett fel a rohadék!! :(:mad: Szerencsére olyan messze volt a teló, hogy mire nehezen feleszmélve odaértem megszűnt a hívás, ismeretlent meg sose hívok vissza. Tudsz róla valami bővebbet, ki-ez, mi-ez, mi a lehetséges probléma vele??
 
M

molnibalage

Guest
BREKÓ BREKÓ!!

377352322389 és hasonló telefonszámokról érkező hívást ne vegyetek fel, de semmiképpen ne hívjátok vissza!
Engem kétszer is próbáltak ilyen 377-es előjelzésről hívni ma. Letiltottam mindkettőt, azóta semmi.
Sajnos a telefon logikája egy rakás szar, mert azonnal tárcsázott a hülyéje és egy pillanatra tárcsázta az egyik számot, amit azonnal letettem.
Ebből milyen gond lehet?
 

Ooorky

Well-Known Member
2016. szeptember 1.
9 779
44 962
113
3 éve volt Monakóból egy célzott támadás angol Vodafone ügyfelek ellen, ha felvették azonnal "megszakadt", a rendszer visszahívást érzékelt és 3-12 óráig tartó emelt díjas telefonálást számlázott ki, hibát elvileg javították, a hívások bizonyos applikáció telepítése után kezdődtek (elfelejtettem a nevét).

Hirtelen ennyit találtam.
 
T

Törölt tag 2361

Guest


vannak meg hulyebek is...

11173627150454.gif
 
Last edited by a moderator:

hunter85

Well-Known Member
2015. május 10.
1 841
5 037
113
Igen. Igen. Nem. :) Lassan ideje lenne, hogy az élményautózás végre ciki legyen a köztudatban is. Amíg az ostoba fajankók menő, kurucos virtusnak tartják a zúzást és a szabályszegést, addig nem lesz jelentős javulás.


A CO majomkodas helyett inkabb a feslegesen eros autokat kellene kiiktatni.
 

fip7

Well-Known Member
2011. november 9.
18 135
53 757
113
altx

Nagyon jó az GIF! ;)
És hány ilyen nyomorult száguldozó hülye gyerekkel találkozom napi szinten.... :hadonaszos:
 

Ooorky

Well-Known Member
2016. szeptember 1.
9 779
44 962
113
Be se voltak kötve? Kettő ebből kétlem, hogy túlélte volna, átment rajtuk a kocsi.
Azért kerülhetett volna rá 18+ és spolier, nem mindenki bírja ezt.

A felvételt készítő kisteher 90km/h-val ment, az övéket 120-ra saccolnám fékezés előtt, ~110 becsapódáskor, amire rájött szemből is 90.

Úgyhogy én 4 halottat, egy [súlyos] sérültet (szembejövő kisteher sofőrje) és 2 jelentős anyagi kárt saccolok.

Vasúton sokkal durvább dolgokat is látni, volt amikor az osztrák nem vette át a Railjet-et, mert a Tatabányán elütött delikvens beleit megtalálták a mozdony oldalán.