A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

Mármintva svédeknél van ugyan az mint a németeknél...Nem a németek vettek tankot a svédektől hanem fordítva.
Háát van ilyenből sokféle:
CVC_Helmet_01__63903.1522846100.jpg

Patenttal lehet rögzíteni a külső kevlár héjat. A svéd szerintem ránézésre más márka....

Vadai tegnap ATV-n azt mondta miket szerzett be a hadsereg(harckocsik, önjáró lövegek stb) és említette , hogy megtudta "valamilyen izraeli eszközt is vásároltunk". Azt lehet tudni, hogy konkrétan ez mit fed? ( most Vadai személyét hanyagolva)
Falconhoz ez+az?

Más: történik egy két -szerintem- pozitív dolog; a vízfej régi "jó" törzse leépítésben és számos józan gondolkodású 30-40-es srác helyükre emelése folyik. Ennek kapcsán ráadásul még szakszerűnek tűnő döntés is születik beszerzések-fejlesztések terén. Kezdem elhinni, hogy lesz haderőnk, ami korszerű. Mit tudtok a +2 Mi-24 felújításról (opciós tétel volt talán)?

Falconhoz ez+az?

Más: történik egy két -szerintem- pozitív dolog; a vízfej régi "jó" törzse leépítésben és számos józan gondolkodású 30-40-es srác helyükre emelése folyik. Ennek kapcsán ráadásul még szakszerűnek tűnő döntés is születik beszerzések-fejlesztések terén. Kezdem elhinni, hogy lesz haderőnk, ami korszerű. Mit tudtok a +2 Mi-24 felújításról (opciós tétel volt talán)?
Olyan gatya állapotban voltak a gépek, hogy inkább hagyták a fenébe.

Elvileg ez német, de csak csapatpróba jelenleg. Nem tudom a repkarbantartók mit kapnak, de kérdezd Tindalost. Bár 15M-ből elvileg van repkarbantartó verzió (ami szerintem hülyeség a a kezeslábasnak százszor több értelme van)

Egyelőre nincs info új szerelőről, a régit használjuk.

Köszönöm a parttalan segítséget. Amúgy valójában Németh Sziszi, a Hír tévén mondta, hogy egy izraeli eszközt is sikerült beszerezni tudomása szerint. :D

Köszönöm a parttalan segítséget. Amúgy valójában Németh Sziszi, a Hír tévén mondta, hogy egy izraeli eszközt is sikerült beszerezni tudomása szerint. :D
Tudnék még sorolni ;):
Negev NG7, Spike, David's Sling, Trophy, ATMOS bár ott inkább az EVA lesz tán a befutó..., stb.