A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

Hú, olvastam a Valukmagavala rendszerről, ez egy indiai fejlesztésű szeizmikus radar, amit a barlangi ejtőernyősök használnak.

Automatikus szogenerator es a vastag ujjamegyutt valami fenomenalis dolgokra kepesek. Azt hiszem szabadalmaztatom a dolgot. Az eszperanto ugy is megbukott.

• Tetszik
Reactions: dudi
Gondolom itt elsősorban Koszovóra gondolt hisz Benkő is gyakran megemlíti hogy nem stabil ott helyzet. Úgy általában lenne értelme venni "otthonra" "rendes" 8x8-ast, misszióba meg valami olcsóbbat csibedróttal szerelve? Nem hinném. Meg laikusként azt hinném hogy a missziós feladatokon akkor kezdenének gondolkodni ha már otthon minden rendben van.
Nyugat-Balkán említette, misszió ügyileg. Azt mondta azért kell oda más “járgány”, mert a Pumában a kiláthatóság eléggé korlátozott.

• Tetszik
Reactions: Anti
Magyarorszagon IFV vel lehet a madaras Tescoban fizetni ?
értem én a célzást :D nyilván nem , de Dudi leírta hogy azért vannak a rendszerben olyanok akiket ez vonz és tart bent , nem a pénz ( amúgy is százados alatt nincs olyan aki a pénzért lenne bent)
Az előző kérdésedre meg hivatalosan nem adhatok választ , azért írtam hogy hátha hogyha az IFV-k megjönnek akkor azok is megfognak fogni embereket és talán így az állomány probléma ici-picit enyhülni fog

értem én a célzást :D nyilván nem , de Dudi leírta hogy azért vannak a rendszerben olyanok akiket ez vonz és tart bent , nem a pénz ( amúgy is százados alatt nincs olyan aki a pénzért lenne bent)
Az előző kérdésedre meg hivatalosan nem adhatok választ , azért írtam hogy hátha hogyha az IFV-k megjönnek akkor azok is megfognak fogni embereket és talán így az állomány probléma ici-picit enyhülni fog
Mennyire tudjatok hasznalni a tartalekosokat? Mennyire lehet oket bevonni ujra aktivva tenni ?

Az egyelőre kuka, mivel 2 éve megy a rendszer még nagyon nem állt fel, de elég lesz a hírszerzésből ;)

Azt hiszem egy katonai attase alapbol tudja ezeket az infokat. Ehez nem kell hirszerzes. Szimplan maganerdeklodes azzal kapcsolatban mennyit valtozott a rendszer azota hogy en kikerultem onnan.

Azt hiszem egy katonai attase alapbol tudja ezeket az infokat. Ehez nem kell hirszerzes. Szimplan maganerdeklodes azzal kapcsolatban mennyit valtozott a rendszer azota hogy en kikerultem onnan.
Hát én azt mondanám, hogy a valós változások most kezdődnek igazán. Amíg lesz rá pénz.

71073557_2628416260531329_9135553789741236224_n.jpg

4 év alatt fog lezaljani a CZ-kre való teljes átállás.