2026-ban lejár a Gripen lízing, tehát akkor már rendszerben kell állnia az új típusnak, feltételezve, hogy nem hosszabbítunk néhány évet a lízingen.
Ezek szerint 1-2 éven belül meg kell nevezni a típust és a mennyiséget.
Tippelnék az F-35-re.
Az F-35-öt nem igazán látom reális célnak.
Érvek az F-35 ellen:
- A rep.óra klts.e 3-4X több mint a Gripené. Hacsak nem növelik többszörösére a légierő költségvetését, nincs esély megfelelő színvonalon üzemeltetni és biztosítani az évi minimum 100 óra (de inkább több) repülési időt (per pilóta)
- Még a Gripeneknek is csak kb. 10%-ban használjuk ki a képességeit. Minek vennénk F-35-öst? Air policy célra elég luxus lenne.
- Arról nem szólnak a hírek hogy mihez akarnak kezdeni a meglévő Gripenekkel. Ha a cserét úgy értik hogy a Gripenek
HELYETT akarnak más típust, akkor azzal az a probléma hogy továbbra egy 12 gépes légierőben gondolkoznak. Ennyi gép semmire nem elég, hiába F-35.
- Ha a Gripenek
MELLETT akarnak még egy századot az már jobban hangzik, de akkor meg abszolút pazarlás és üzemeltetési rémálom lenne hogy a két század eltérő típusú gépekkel lenne felszerelve.
Én mindenféle szempontból azt tartanám logikusnak maradnánk továbbra is a Gripennél, növelnénk a db.számot, a pilóták repült idejét és megpróbálnánk 100%-ban kihasználni a gépben lévő képességeket.
Én vennének a Svédektől még kb. 20-30 használt Gripen C/D-t, majd az egész flottát korszerűsíteném (AESA radar, IRST, új EW rendszer, Arexis konténer, hajtómű, Meteor, Iris-T, HMCS, SDB, Brimstone, stb…) és vennének hozzá valamilyen ELINT / AEW-C gépeket is. Tanker képes teherszállító úgy tűnik hogy lesz.
Még két század is elég vékony, de már több mint az egy, és szerintem K.k.Eu.i viszonyok között még sokáig nem a STEALTH képesség lesz a leg fontosabb szempont.