Nekem megtalálhatatlanul eltünnek fórumok. Azért tettem ide.
Nekem megtalálhatatlanul eltünnek fórumok. Azért tettem ide.
Írhatnál valamit a helikoptergyárról. Mennyi megrendelésük van, hányan dolgoznak ott, van-e jó fizetésük?.
Kilistáztam itt fönt a Harci Helikopterek listát. Mi-24 nem volt a a 15 topik között.
Nem lett szebb.
Szerintem gyönyörű. A legférfiasabb harcihelikopter! Nem akar okoskának kinézni, csak erősnek.Nem lett szebb.
Ez persze ízlés kérdése, de szerintem szerényen és óvatosan fogalmaztál.Nem lett szebb.
Ha megkérdeznél néhány feketeinges szakállas Allah-hívőt az ISIS-táborból ők szerintem sokkal gorombább kritikát mondanának róluk, és a Mi-28-nál ez a lényeg, nem a szépségverseny megnyerése. 

Fontos az is, sőt az gyanítható hogy nem a Mi-28 a leghatékonyabb forgószárnyas a csatatereken, de hogy nekem a legjobban tetszik a külcsínye, az biztosEz persze ízlés kérdése, de szerintem szerényen és óvatosan fogalmaztál.Ha megkérdeznél néhány feketeinges szakállas Allah-hívőt az ISIS-táborból ők szerintem sokkal gorombább kritikát mondanának róluk, és a Mi-28-nál ez a lényeg, nem a szépségverseny megnyerése.
![]()
!
Ezt még TOW indító volt és a légellenállás miatt kapott ilyen tubus/konténert?Akkor már jól állna neki egy lapított cápa orr, mint az YAH-64-esnél volt anno.
![]()
![]()
amelyek a Mi-28NM és a Ka-52-es leendú új, nagy teljesítményű irányított rakétafegyverzetéhez fognak kelleni:
Az oroszok már megint túlbonyolítanak mindent ! Ez annyit jelent hogy visz magával 4 irányított és két UB blokkot 
.Úgy néz ki, mint egy patkány. Ami nem feltétlen rossz. Ha jól tudom, az orosz légierőben úgy (is) hívják, hogy "Mikimausz". Az NM-nél, mióta elhagyták a kis rávezető radart az orról, azóta néz ki nagyon bénán. Mint egy levágott orrú, vagy orrbavert patkány.
![]()
Igen.Ezt még TOW indító volt és a légellenállás miatt kapott ilyen tubus/konténert?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..