T
Törölt tag
Guest
Talán így még jobban látszik a db. szám és a telepítési hely

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Talán így még jobban látszik a db. szám és a telepítési hely
![]()
Akkor ezekbe két griff fér be?Talán így még jobban látszik a db. szám és a telepítési hely
![]()
Két gépen tudnak dolgozniAkkor ezekbe két griff fér be?
Négyet tudnak tárolni
Arról, hogy a későbbiekben Szolnokra kerülnek a hangárok sehol sem találtam információt.
Ezt én nem olvastam.Már nem emlékszem szó szerint, hogy mit írnak Aeromagazin decemberi számában, de ott írtak valamit hogy helikoptereket fognak benne tárolni.
A tárolás alatt mit értünk pontosan? Mert korábban itt is volt szó róla, hogy tartós téli tárolásra a fűthetőség miatt nem alkalmasak.
Igen!- Milyen erősségű szelet bír ki?
- "a hangár belső méretei változtathatóak, így akár más típusú repülőeszközök is tárolhatók benne" - Ezt hogy kell értelmezni? A szélessége és a magassága fix, csak a hossza bővíthető.
- "Helyszínen felfújható, nagyméretű sátor" : felfújható?
Igen!
Kínából döbbenetes áron lehet ilyeneket rendelni.
Nem gondolom, hogy potenciális reklám lenne így beteszem: Link
Még akkor néztem utána, amikor elindult a pánik a "megfagynak a gépek" körül.
A Respirator is forgalmaz hasonló felfújható "sátrakat"a német Schall-tól, csak jóval kisebb méretben.
Alapvetően ugyan az, mint az ugrálóvár, csak sokkal hasznosabb a MH szempontjából.
Baromi gyorsan telepíthető, és eléggé strapabíró. Sérülés esetén elég gyorsan javítható. A túra cuccoknál is egyre gyakoribb, hogy a sátrak formáját felfújható merevítők alakítják ki.
Alapvetően a SAAB DAM-jában is nem maga a hangár a kunszt, hanem az, ahogy javításokhoz szükséges berendezéseket konténerekbe integrálták. És ezzel lehetővé tették a tábori körülmények közötti komolyabb karbantartások elvégzését.
Mobil hangárt egy csomó cég gyárt, telepít. Abban semmi különleges nincs.
NEM, ez a most átadott DAM, merev fémvázas (alu gondolom), beborítva a "szövettel".A mai képek és a videók alapján ez felfújható részekből áll?
Ezek felfújhatók:
![]()
![]()
Tehát a felfújható verzió már több helyen használatban van, de ez az új könnyűszerkezetes DAM, az integrált rendszerekkel nálunk van először.A SAAB kérdésünkre adott válaszából kiderült: a DAM-rendszer egyes komponenseit már korábban rendszeresítették más vásárlók. A műszaki eszközöket tároló és kiszolgáló konténereket a svéd légierő alkalmazza évek óta, alapvetően a JAS–39C/D Gripenekhez, de számos esetben a légierő helikoptereinek kiszolgálását is ezek segítségével oldották meg egy-egy hadgyakorlat során. A felfújható hangárt pedig az olasz légierő használja, immár több mint tíz esztendeje. A teljes, álcavédelemmel is ellátott DAM azonban először Magyarországon áll majd hadrendbe.
De értem már!
A februári Honvéd folyóiratban megjelent infó félreérthető:
Már nem emlékszem szó szerint, hogy mit írnak Aeromagazin decemberi számában, de ott írtak valamit hogy helikoptereket fognak benne tárolni.
Ez - a kialakításából adódóan - egy igen strapíbíró szerkezetnek tűnik. Pontos értéket nem találtam rá, de a 2 vége áramvonalas kialakítású - nem úgy, mint a felfújható -, ráadásul szerkezetileg is támasztja a vázat a hossztengely mentén. Az alu szerkezet pedig szerintem elég rugalmas, ahhoz, hogy a nagyobb szél nyomás hatására is inkább rugalmasan deformálódik, és nem törik.- Milyen erősségű szelet bír ki?
Elég az is. Gondolom jelenleg adott hosszra vannak legyártva összeszerelve, de ha szükség lenne rá, akkor pár középső elem megvételével tök egyszerűen bővíthetjük.- "a hangár belső méretei változtathatóak, így akár más típusú repülőeszközök is tárolhatók benne" - Ezt hogy kell értelmezni? A szélessége és a magassága fix, csak a hossza bővíthető.
ez szimpla félreértés, megbeszéltük
Én is erről írtam, hogy egy megvásárlásáról tudtam. Ez lehet, hogy kommunikációs baki volt, de az is lehet, hogy egyszerűen kibővítettük a megrendelést.- "A Honvédelmi Minisztérium 2018. december 18-án jelentette be, hogy a Magyar Honvédség számára egy ilyen rendszert vásárolnak, annak minden elemével, vagyis a karbantartáshoz szükséges konténerekkel, illetve az egész komplexum rejtését biztosító Barracuda álcázórendszerrel együtt."
Igen ez van a hivatalos promo anyagban:- "10-14 fő körülbelül 60 óra alatt tudja telepíteni." - Amikor megrendelték még azt mondta a SAAB, hogy 11 ember által 48 óra alatt bárhol felállítható.
Erről majd talán arcas tud neked valami belsős infót szerezni, de itt a fő kérdés főleg az emberi tényező lesz...- Milyen szintű karbantartást lehet benne elvégezni a Gripeneken? (hány óra utánit)
Ha tényleg mindent, akkor ha van/lesz munkaerő, akkor tulajdonképpen megduplázódott a karbantartó kapacitás a Gripenekez, ami eddig a szűk keresztmetszet volt a gépek még jobb kihasználásához?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..