Igen kétségtelenül megmozdult valami, és szerintem ha nem is minden részletében - természetesen - de igenis transzparens a Z2026, és miért nem tud Vadai semmit? Én tudom miből, mennyit, mikorra, és még az áraikat is nagyjából.... Nem egyeztettek a katonákkal? Ezt sem így tudom, persze nem mindenkivel.... És hála Istennek modern, új dolgokat veszünk... És pl. a Leok valamiért nem is voltak túlárazottak.... A CZk drágábbak mint venni a csehektől? ez nem erről szól hanem a képesség visszanyerésről, az önellátásról, a függőségek felszámolásáról, ezért is fontos a Hirtenberg is, meg a lőporgyártás megkezdése is.... Mehetne gyorsabban, hát ja... Fizut kéne adni... Egyébként kinek is köszönhetjük az önjáró tüzik, hk-k, bmp-k, kézi fegyver gyártás elvesztését? Pont a vadaigucsányi kompániának, és amit korábban is írtam nem csak valami gondatlan tudatlanság vezérelte őket ... na meg egyáltalán ki az a Vadai?Na ez most magánvélemény lesz, szigorúan:
Értem az aggodalmaid egy részét(tuti hogy van le-és visszaosztás, korrupció, politikai háttéralku, több elnézés megvétele is ahogy kb. MINDENHOL a világban fegyverbeszerzéseknél), sőt némelyikkel egyet is értek, DE: bár valóban sok részletet nem tud a nyilvánosság, amit a szakma tud, s van olyan amit még a szakma sem tud, és lehetne nyitottabb az egész, meg átláthatóbb, most legalább történik valami pozitív!