T
Törölt tag
Guest
Szerintem jövő héten ilyenkor már két AN-2-es lesz a Tiszán.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szerintem jövő héten ilyenkor már két AN-2-es lesz a Tiszán.
Metiszből van tandemes változatunk is, ERA mögött 900 mm-es átütés ma igen komoly, hátránya hogy rövid a hatótávja (meg ki tudja mennyi van élettartamból, és asszem indító is kevés van belőle, ha valaki tudja mennyit szereztünk be ne tartsa magában, én valahol 20at olvastam de az nagyon durván kevés lenne.)
.
Valószínűleg erre emlékszel.
https://web.archive.org/web/2018050..._1834/raketakat-adtunk-el-szlovakianak-574422
Nekem is a 20 rémlett. Bár elég régi hír.
De mivel itt a tataiai is metiszel lőnek.
https://www.haborumuveszete.hu/vide...ideo-magyar-amerikai-elesloveszet-a-bakonyban
Gondolnám akkor a 100 indító remélhetőleg megmaradhatott, és Debrece/hódmező is kapott.
Persze az is jó kérdés mennyi rakétánk van hozzá.
A különböző nemzetközi adatbázisok szerint :
2100 db. 9M131 Metis-M/AT-13 érkezett 1995-1997 között az orosz államadósságból fizetve.
A HM Arzenál zrt. Nyírteleken tudja ezeket felújítani?
Hát...siralmas.Érdekes visszajelzés a Török Kirpi MRAP járműről első kézből a Libyan National Army (LNA)-tól...
Magyarul azt hiszem úgy lehetne legjobban összefoglalni hogy egy rakás sz.r..![]()
Eléggé...Hát...siralmas.![]()
Ha a fele igaz, akkor is durva. Ha komolyabb mennyiséget rendelünk az ehhez hasonló török csodákból, az azért rendesen lehúzná a z2026 értékét...Azèrt ne feledjük el, hogy ezzel az LNA gyakorlatilag az ellensèg cègènek hírnevèt tette tönkre, nem biztos, hogy minden úgy igaz ahogy leìrtàk... lehet kicsit ràsegítettek...
Azèrt ne feledjük el, hogy ezzel az LNA gyakorlatilag az ellensèg cègènek hírnevèt tette tönkre, nem biztos, hogy minden úgy igaz ahogy leìrtàk... lehet kicsit ràsegítettek...
Szerintem ez arra hívja fel a figyelmet hogy bármit veszünk is (nagyobb tételben…) azt előtte nagyon alaposan tesztelni kell.Ha a fele igaz, akkor is durva. Ha komolyabb mennyiséget rendelünk az ehhez hasonló török csodákból, az azért rendesen lehúzná a z2026 értékét...
Pedig voltak tesztelve, és nem 2 napot.Szerintem ez arra hívja fel a figyelmet hogy bármit veszünk is (nagyobb tételben…) azt előtte nagyon alaposan tesztelni kell.
Alapos teszt alatt értsd: pár darabot széthajtani, szétlőni, felrobbantani, stb… Meggyőződni arról hogy a tetőpáncél tényleg átlőhető e egy AK-val, vagy egy találat esetén tényleg beszorul e az ajtó, stb..?
(tudom, volt aki azt írta hogy titokbanmár teszteltük a Török csodákat idehaza, de én ezt nem nagyon hiszem…)
Pedig a hírek szerint 200 db valamit vettünk tőlük.Szerintem ez arra hívja fel a figyelmet hogy bármit veszünk is (nagyobb tételben…) azt előtte nagyon alaposan tesztelni kell.
Alapos teszt alatt értsd: pár darabot széthajtani, szétlőni, felrobbantani, stb… Meggyőződni arról hogy a tetőpáncél tényleg átlőhető e egy AK-val, vagy egy találat esetén tényleg beszorul e az ajtó, stb..?
(tudom, volt aki azt írta hogy titokbanmár teszteltük a Török csodákat idehaza, de én ezt nem nagyon hiszem…)
A cikkben az a típus van ami irant hazank is érdeklődik?Ha a fele igaz, akkor is durva. Ha komolyabb mennyiséget rendelünk az ehhez hasonló török csodákból, az azért rendesen lehúzná a z2026 értékét...
20-30 darabot még el is tudnék fogadni, na de 200-at...? Ez nem indokolható politikai kapcsolatok ápolásával.Pedig a hírek szerint 200 db valamit vettünk tőlük.
Nem. Ez adhat még egy kis reményt.A cikkben az a típus van ami irant hazank is érdeklődik?
ne tegyél a sírba! :/Pedig a hírek szerint 200 db valamit vettünk tőlük.
Nem ilyesmi hírről lehetett olvasni vagy két hónapja?? Index és a népszava hozott le valami hasonlót akkor?https://magyarnemzet.hu/belfold/uj-tulajdonosa-lett-a-nagyobb-hm-cegeknek-7668941/
Átvette hm cégeket nemzeti vagyonkezelő.
NemA cikkben az a típus van ami irant hazank is érdeklődik?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..