A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

Én elolvastam, de nem írom le, nehogy nemzetbiztonsági okból engem is töröljenek....
some-of-you-5af27e.jpg

Sajnos én is már csak ezt a feliratot olvastam a cikk helyett.
A cikk egy erdélyi fiatalról szólt,aki elöbb a légióban szolgált,és most a Magyar Honvédségben van,gondolom a Bercsényinél.
A képen Honvédségi egyenruhában pózol egy jókora erdélyi zászlóval.Magát a cikket nem olvastam csak az elsö pár mondatot.

A cikk egy erdélyi fiatalról szólt,aki elöbb a légióban szolgált,és most a Magyar Honvédségben van,gondolom a Bercsényinél.
A képen Honvédségi egyenruhában pózol egy jókora erdélyi zászlóval.Magát a cikket nem olvastam csak az elsö pár mondatot.
Székely zászlóval!
Egy székely srác, székely zászlóval pózol a magyar seregben.:rolleyes:
Középiskolás kora óta katons akart lenni, most itt szolgál. Semmi extra, egy interjú.
Az üzenet már komolyabb...:hadonaszos:

Debreceni katona,ott szolgál.

• Tetszik
Reactions: endre
Nagy ostobaság volt...Remélem áttelepült családostul, rokonságostul, mert különben a Román Nemzetbiztonsági Szolgálat biztos zaklatni fogja őket.