Az is benne van a GDP-be?A több mint 10 éve ezer milliárdos nagyságrendben beàramló EUs pénzekről és azok lenyúlàsàról újra elegànsan elfeledkeztél. Csak szóltam nehogy tévedések között rossz érzéssel éldegélj....
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az is benne van a GDP-be?A több mint 10 éve ezer milliárdos nagyságrendben beàramló EUs pénzekről és azok lenyúlàsàról újra elegànsan elfeledkeztél. Csak szóltam nehogy tévedések között rossz érzéssel éldegélj....
Mondjuk 10 év mulva nem kell vadász repülogepTehát szerinted tíz év múlva az egyetlen vásárlási opció az F-35 lesz(A SZU-57-t meg a kínait én viccnek tartom)? Nekem azért ez nem kicsit túlzásnak tűnik.
mondjuk a kinaiak vagy az oroszok megunják ezt az egészet és elengednek egy virust...csak a világ 10 SZAZALKÁT ÖLI MEG..Mondjuk 10 év mulva nem kell vadász repülogep
elég esélytelennek hangzik , főleg hogy köze nincs kínához szerintemmondjuk a kinaiak vagy az oroszok megunják ezt az egészet és elengednek egy virust...csak a világ 10 SZAZALKÁT ÖLI MEG..
Baszki nem olvastam. Mi volt a cikkben?Nofene:
"Nemzetbiztonsági okokból a cikket kérésre töröltük! "
Baszki nem olvastam. Mi volt a cikkben?
konkrétabban mi?A legvégén olyan volt írva, ami igen kockázatos jelenleg (a románoknak tuti vörös posztó), nem is értem miért rakták bele.
Baszki nem olvastam. Mi volt a cikkben?
Én elolvastam, de nem írom le, nehogy nemzetbiztonsági okból engem is töröljenek....konkrétabban mi?
Én elolvastam, de nem írom le, nehogy nemzetbiztonsági okból engem is töröljenek....
Nem is volt benne ilyen, miért kelted a hangulatotA legvégén olyan volt írva, ami igen kockázatos jelenleg (a románoknak tuti vörös posztó), nem is értem miért rakták bele.
A cikk egy erdélyi fiatalról szólt,aki elöbb a légióban szolgált,és most a Magyar Honvédségben van,gondolom a Bercsényinél.Sajnos én is már csak ezt a feliratot olvastam a cikk helyett.
Székely zászlóval!A cikk egy erdélyi fiatalról szólt,aki elöbb a légióban szolgált,és most a Magyar Honvédségben van,gondolom a Bercsényinél.
A képen Honvédségi egyenruhában pózol egy jókora erdélyi zászlóval.Magát a cikket nem olvastam csak az elsö pár mondatot.
A cikk egy erdélyi fiatalról szólt,aki elöbb a légióban szolgált,és most a Magyar Honvédségben van,gondolom a Bercsényinél.
A képen Honvédségi egyenruhában pózol egy jókora erdélyi zászlóval.Magát a cikket nem olvastam csak az elsö pár mondatot.
Volt ott még más is. Sztem az verte ki a biztit.Székely zászlóval!
Egy székely srác, székely zászlóval pózol a magyar seregben.
Középiskolás kora óta katons akart lenni, most itt szolgál. Semmi extra, egy interjú.
Az üzenet már komolyabb...![]()
A cikk legvégén az utolsó kérdés azthiszem első mondata verhette a biztosítót, nem a székely zászló.Székely zászlóval!
Egy székely srác, székely zászlóval pózol a magyar seregben.
Középiskolás kora óta katons akart lenni, most itt szolgál. Semmi extra, egy interjú.
Az üzenet már komolyabb...![]()
Nagy ostobaság volt...Remélem áttelepült családostul, rokonságostul, mert különben a Román Nemzetbiztonsági Szolgálat biztos zaklatni fogja őket.A cikk egy erdélyi fiatalról szólt,aki elöbb a légióban szolgált,és most a Magyar Honvédségben van,gondolom a Bercsényinél.
Help me, pls!A cikk legvégén az utolsó kérdés azthiszem első mondata verhette a biztosítót, nem a székely zászló.
A cikk legvégén az utolsó kérdés azthiszem első mondata verhette a biztosítót, nem a székely zászló.
Hát erre most már én is kiváncsi vagyok, pm pls....Help me, pls!
a kontextus megvan, de nem emlékszem!
Vki írja már le! Legalább a lényeget...![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..