Pl. Zenmate browser addon. Az ingyenes változatban is van usa ip-cím. Kipróbáltam és jól működik.Ki lehet ezt valahogy játszani?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Pl. Zenmate browser addon. Az ingyenes változatban is van usa ip-cím. Kipróbáltam és jól működik.Ki lehet ezt valahogy játszani?
Varga, Nagy, Horvat. Tetszik. Vatikanban Bachmann, hm. A De Jong az holland vagy kinai nev? Kicsit olyan is-is.a leggyakoribb vezetéknevek Európa országaiban
![]()
Üdv mindenki,
egy szakmai kérdésem lenne...
Ha az ember műszaki blog írására adná a fejét, amiben lenne kép, lenne videó, hozzászólás, rengeteg módon testreszabható, esetleg van ráhatásom arra, hogy milyen hirdetések mennek az oldalon?
Eddig a blog.hu-t néztem (nem igazán tetszik) meg a wordpress-t.
Köszönöm előre is![]()
Nagyon elfáradhattál a 20 verziómmal való diskurzusban, ha az eddigi pályafutásod alatt eddig kevesebb, mint 500 hozzászólást sikerült kiizzadni. 10 év alatt!!!!Mesélj cunci miért tiltották ki?...de legalább neki csak 1 neve van
...nemúgy,mint egyeseknek...mr "széttörve" alteregó level 31....ja igen még annyi a téma részemről is lezárva,nehéz mind a 20 verzióddal beszélgetni
![]()
Nagyon elfáradhattál a 20 verziómmal való diskurzusban, ha az eddigi pályafutásod alatt eddig kevesebb, mint 500 hozzászólást sikerült kiizzadni. 10 év alatt!!!!
Várjál-várjál-várjál! Most jön az, hogy "melyik idegen hatalom, magancég ügynöke vagyok! Mind a 10-20 alteregóm!
Múltkor csak 4-ig jutottam. De legalább mind jó pénzes volt!
Neked meg javasolnám hogy nyiss egy másik accountot, hogy megtudd, hogy mivel bélyegzel meg vadidegeneket. Hátha azzal lesz egy kis időd/bátorságod egy kis tartalom létrehozására!
Az se baj, ha pongyola, vagy nem teljesen szakszerű. Ne félj, itt lesz aki kijavít! De legalább abból is tanulsz!
Mert megmondom őszintén, hogy a te "munkásságod" sokkal inkább tűnik nekem alterego accountnak.
Majd 10 év alatt kevesebb, mint ötszáz hozzászólás???
Boki legalább "fossa" magából a tartalmat. Még ha gyakran elfogult is, meg dezinformált is, de azért vannak elsőkézből infói...
De azt látom, hogy mostanában a fő elfoglaltságod az alterego kutatás. @ProPatria -ra is ráfogtad, meg még ki tudja hány emberre még?!?!
Na hajrá! Hátha végre fogsz is 1-2 valódit - a lábadon! (by Hofi)
/Meg kell hogy mondjam, hogy eddig egyetlen ignore-olt fórumozó esetén sem éreztem ennyire jelentéktelennek a kieső hozzászólásokat/
Ezt nem siette el. Mióta is MLSZ-elnök?
A másik meg túl sokat beszél....csak egy klasszikus jut eszembe rólatok...."A tagadás a legkiszámíthatóbb emberi reakció. De kár reménykedned"
10 év alatt kevesebb, mint ötszáz hozzászólás...igen ilyen ez a popszakma......."Ha valaki sokat beszél, elkerülhetetlen, hogy hibát kövessen el"....hajrá!![]()
Ezt nem siette el. Mióta is MLSZ-elnök?
Kettő hsz-szal fentebb...Ez már volt téma ?
"A CIA 50 éven át, a legolcsóbb trükkel verte át saját szövetségeseit"
Itt a linkje: https://index.hu/kulfold/2020/02/11/cia_hirszerzes_atveres_nsa_crypto_ag_nyugat-nemet_nszk/
A botrány erről szól:
"Óriási leleplezést publikált február 11-én, kedden a The Washington Post, ami a német ZDF-vel közös, éveken át tartó kutatómunkája során arra jutott, hogy a CIA (Központi Hírszerző Ügynökség), majd a későbbi testvérszervezete, az NSA (Nemzetbiztonsági Ügynökség) mintegy öt évtizeden át kémkedett eszközökkel nemcsak az ellenségeik, de a szövetségeseik ellen is."
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..